Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οι νέες «ασφαλείς» ημερομηνίες της FOOD EXPO

ΑρχικήΝέαΟι νέες «ασφαλείς» ημερομηνίες της FOOD EXPO
spot_img

cibum

Οι προσδοκίες για άνοιγμα της αγοράς από τα τέλη Μαρτίου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε η FOOD EXPO να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία στις νέες “ασφαλείς” ημερομηνίες 12-15 Ιουνίου 2021. Σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία, το γεγονός ότι οι εξελίξεις στον τομέα των εμβολίων του κορωνοϊού είναι πάρα πολύ γρήγορες σε συνδυασμό με το ότι πολύ σύντομα τόσο η εστίαση όσο και ο κλάδος του τουρισμού θα μπουν σε τροχιά επανεκκίνησης, θα διαμορφώσουν ένα ευνοϊκό πλαίσιο για την πραγματοποίηση της διεθνών προδιαγραφών έκθεσης FOOD EXPO, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά και σε συνθήκες κοινωνικές και εμπορικής ομαλότητας. Παράλληλα, η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής.

Η ψηφιακή διεξαγωγή της FOOD EXPO

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Εκτίναξη της τιμής σε εμφιαλωμένα νερά και σνακ!

Οι τιμές των προϊόντων στα σουπερμάρκετ τον Μάρτιο 2024 καταγράφονται σταθερές σε σχέση με τον Μάρτιο 2023 σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ.

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.

Σχολικά Κυλικεία: Αλλάζουν οι προδιαγραφές των τροφίμων που διατίθενται στα Ελληνόπουλα

Πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Διατροφής για τα τρόφιμα στα κυλικεία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα