Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Coca-Cola Hellas ενισχύει την ηγετική της ομάδα με την ένταξη της Μαρίας Τζελέπη

ΑρχικήΝέαΗ Coca-Cola Hellas ενισχύει την ηγετική της ομάδα με την ένταξη της Μαρίας Τζελέπη
spot_img

cibum team

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε η The Coca-Cola Company για να αναδειχθεί ισχυρότερη και να επιταχύνει την ανάπτυξη της, η Coca-Cola Hellas ενισχύει την ηγετική της ομάδα με την ένταξη της Μαρίας Τζελέπη στον ρόλο της διευθύντριας εταιρικών υποθέσεων, επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, αντικαθιστώντας τη Σίσσυ Ηλιοπούλου, η οποία έχει αναλάβει νέο ρόλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Μαρία Τζελέπη διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, όπου δραστηριοποιείται τις τελευταίες δύο δεκαετίες, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της Ogilvy, ως γενική διευθύντρια PR & Influence. Η εμπειρία που έχει αποκτήσει αφορά τόσο στην προϊοντική όσο και στην εταιρική επικοινωνία για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και εταιρειών από τον χώρο του λιανικού εμπορίου και των FMCGs, έως τις τηλεπικοινωνίες και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Στην 20ετή καριέρα της, ηγήθηκε αρκετών επιτυχημένων καμπανιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις σε τοπικούς θεσμούς βραβείων. Είναι κάτοχος προπτυχιακού από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Αθλητικού Management.

Από τις αρχές του χρόνου, η Σίσσυ Ηλιοπούλου έχει αναβαθμιστεί σε νέα θέση στην The Coca-Cola Company, αναλαμβάνοντας διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων, επικοινωνίας και βιώσιμης ανάπτυξης για τη Βόρεια Ευρώπη, με κυρίαρχη αγορά αυτή της Μεγάλης Βρετανίας. Η Λίλιαν Νεκταρίου παραμένει στη θέση της γενικής διευθύντριας για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η παραπάνω αλλαγή αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την επιτυχή απόδοση της εταιρείας και τίθεται σε ισχύ από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα