ΑρχικήΝέαΗ ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη

Η ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη

cibum team

Η ΔΕΛΤΑ, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοἰνωσε τη νέα συνεργασία της με τον αρσιβαρίστα πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη και την εταιρική απόφασή της να τον στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη @delta_gr που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως, η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ΄ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… Αλλά, αυτή τη φορά, όλοι μαζί», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

- Advertisement -

Η ΔΕΛΤΑ -με συνέπεια και συνέχεια- υποστηρίζει αθλητές που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Εδώ και 70 χρόνια, η ελληνική εταιρεία γάλακτος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, θεωρεί χρέος της να στηρίζει τους νέους ανθρώπους στο να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, τιμώντας παράλληλα τη χώρα μας με τον προσωπικό τους αγώνα. Αλλά και θεωρεί ευθύνη της το να προάγει αυτά τα εξαιρετικά πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Με ενσυναίσθηση και υπερηφάνεια, η ΔΕΛΤΑ στέκεται από σήμερα στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη, στηρίζοντας όλη την πορεία του έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και εύχεται καλή επιτυχία στον δύσκολο στόχο που έχει θέσει!

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά στηρίζει αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως η μακροχρόνια συνεργασία της με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, η οποία ενδυναμώθηκε κατά την πορεία του για το Τόκυο, αλλά και αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική

Λούπινο σε αλεύρι, ψωμί και καφέ: Η ΕΕ ζητά εντατική παρακολούθηση αλκαλοειδών που συνδέονται με δηλητηριάσεις

Νέα ευρωπαϊκή σύσταση για το λούπινο μετά τις ανησυχίες για τοξικά αλκαλοειδή και περιστατικά δηλητηρίασης

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους