ΑρχικήΝέαFitness meals: Ανέλαβε εκ νέου τη σίτιση αθλητών στους ξενώνες του ΣΕΓΑΣ

Fitness meals: Ανέλαβε εκ νέου τη σίτιση αθλητών στους ξενώνες του ΣΕΓΑΣ

1 λεπτά ανάγνωσης

H Fitness meals εταιρεία έτοιμων υγιεινών – διαιτητικών γευμάτων delivery ανανέωσε την συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ αναφέροντας:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που ο ΣΕΓΑΣ εμπιστεύεται για μία ακόμα φορά τα διατροφικά πλάνα της Fitness Meals για τη σίτιση των αθλητών που μένουν στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά και του ΟΑΚΑ. Είμαστε δίπλα στους αθλητές για να τους γεμίζουμε ενέργεια με υγιεινά και νόστιμα πιάτα που τους βοηθούν να ανταποκρίνονται επιτυχώς στους στόχους τους!

- Advertisement -

Λίγα λόγια για τη Fitness meals

Δύο φίλοι, ένα κοινό όραμα. Η ίδια αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η Fitness Meals. Από τον Νίκο, έναν σεφ με εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια του κόσμου, βραβευμένα με αστέρια Michelin, και τον Γιάννη, επιχειρηματία με σπουδές στα οικονομικά και πολυετή πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία τους, να μας εμπνεύσουν να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος τους, να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε με τα ποιοτικά και πεντανόστιμα γεύματα Fitness Meals.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η ΕΕ μπλοκάρει τις εισαγωγές κρέατος πουλερικών από περιοχές ΗΠΑ, Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου λόγω γρίπης των πτηνών

Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός περιορίζει τις εισαγωγές κρέατος πουλερικών μετά την επιβεβαίωση εστιών γρίπης των πτηνών.

Απίστευτο περιστατικό: Μεγάλο σουπερμάρκετ διέθεσε ξανά παρτίδες γάλακτος που είχαν ανακληθεί τον Φεβρουάριο λόγω τοξίνης – Φωτογραφίες

Οκτώ μήνες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό για τη σερεουλίδη, ανακληθείσες παρτίδες Aptamil και Milumil διατέθηκαν ξανά στη Γερμανία.

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.