ΑρχικήΝέαΗ "δική" μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Η “δική” μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

1 λεπτά ανάγνωσης

Η συντάκτρια του cibum στο εργατικό και οικονομικό ρεπορτάζ, η δική μας Χριστίνα Κοψίνη θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΕΣΗΕΑ, για το ΔΣ και για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ με τον συνδυασμό “Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος“.

Η Χριστίνα Κοψίνη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στην Αμφιάλη και κατοικεί στην Αθήνα. Από το 2019 καλύπτει οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και συνεργάζεται παράλληλα με το CIBUM.GR. Εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στην εφημερίδα “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” από όπου αποχώρησε το 2014 για να δουλέψει, για μια πενταετία ως κοινοβουλευτική συνεργάτιδα στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Kατά διαστήματα έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΚΑΝΑΛΙ-1 ,ΣΚΑΙ, ΕΡΤ,) με περιοδικά ποικίλης ύλης και με οικονομικά έντυπα (ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΕΝΑ, Marie claire). Είναι πτυχιούχος οικονομικών σπουδών (MSc Political Economy). Γνωρίζει καλά την αγγλική, την γαλλική και βουλγαρική γλώσσα. Το 2013 της απενεμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση το ειδικό βραβείο του οικονομικού ρεπορτάζ.

Η Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις προσεχής εκλογές της ΕΣΗΕΑ
- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Νερό βρύσης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με κολοβακτηρίδια, εντερόκοκκους και χημικές υπερβάσεις – Εισαγγελική έρευνα (έγγραφα)

Προκαταρκτικές εξετάσεις για πιθανές ευθύνες μετά τις καταγγελίες κατοίκων και τις αναλύσεις που έδειξαν προβλήματα στην ποιότητα του πόσιμου νερού σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και στον Δήμο Βόλβης

Σουβλατζίδικο πίσω από τα κρούσματα σαλμονέλας στη Αττική: Τι υποστηρίζει σε ανακοίνωση

Η επιχείρηση δηλώνει ότι συνεργάζεται με τις αρχές και αναμένει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα των ελέγχων.

Νέες γονιδιωματικές τεχνικές στα τρόφιμα: Η EFSA δεν εντοπίζει νέους κινδύνους από τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα

Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλάζει το πλαίσιο για τα φυτά NGT, την ώρα που η επιστημονική αξιολόγηση συνεχίζεται