Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η “δική” μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

ΑρχικήΝέαΗ "δική" μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ
spot_img

Η συντάκτρια του cibum στο εργατικό και οικονομικό ρεπορτάζ, η δική μας Χριστίνα Κοψίνη θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΕΣΗΕΑ, για το ΔΣ και για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ με τον συνδυασμό “Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος“.

Η Χριστίνα Κοψίνη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στην Αμφιάλη και κατοικεί στην Αθήνα. Από το 2019 καλύπτει οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και συνεργάζεται παράλληλα με το CIBUM.GR. Εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στην εφημερίδα “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” από όπου αποχώρησε το 2014 για να δουλέψει, για μια πενταετία ως κοινοβουλευτική συνεργάτιδα στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Kατά διαστήματα έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΚΑΝΑΛΙ-1 ,ΣΚΑΙ, ΕΡΤ,) με περιοδικά ποικίλης ύλης και με οικονομικά έντυπα (ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΕΝΑ, Marie claire). Είναι πτυχιούχος οικονομικών σπουδών (MSc Political Economy). Γνωρίζει καλά την αγγλική, την γαλλική και βουλγαρική γλώσσα. Το 2013 της απενεμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση το ειδικό βραβείο του οικονομικού ρεπορτάζ.

Η Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις προσεχής εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο