ΑρχικήΝέαΗ "δική" μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Η “δική” μας Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

1 λεπτά ανάγνωσης

Η συντάκτρια του cibum στο εργατικό και οικονομικό ρεπορτάζ, η δική μας Χριστίνα Κοψίνη θα είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΕΣΗΕΑ, για το ΔΣ και για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ με τον συνδυασμό “Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος“.

Η Χριστίνα Κοψίνη γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε στην Αμφιάλη και κατοικεί στην Αθήνα. Από το 2019 καλύπτει οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και συνεργάζεται παράλληλα με το CIBUM.GR. Εργάστηκε για περισσότερα από 20 χρόνια στην εφημερίδα “Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” από όπου αποχώρησε το 2014 για να δουλέψει, για μια πενταετία ως κοινοβουλευτική συνεργάτιδα στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Kατά διαστήματα έχει συνεργαστεί με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΚΑΝΑΛΙ-1 ,ΣΚΑΙ, ΕΡΤ,) με περιοδικά ποικίλης ύλης και με οικονομικά έντυπα (ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΕΝΑ, Marie claire). Είναι πτυχιούχος οικονομικών σπουδών (MSc Political Economy). Γνωρίζει καλά την αγγλική, την γαλλική και βουλγαρική γλώσσα. Το 2013 της απενεμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση το ειδικό βραβείο του οικονομικού ρεπορτάζ.

Η Χριστίνα Κοψίνη υποψήφια στις προσεχής εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

EUDR: Στα ελληνικά οι νέες FAQ της Κομισιόν – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις τροφίμων

Με λίγους μήνες να απομένουν μέχρι την έναρξη εφαρμογής του EUDR, για τις μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, το βάρος μεταφέρεται πλέον στην πρακτική προετοιμασία.

Lidl: Δημοφιλές τρόφιμο με 31 εκατομμύρια CFU/g μικροβιακό φορτίο – Διανομή σε 13 χώρες και απανωτές ανακλήσεις

Καταγγελία καταναλωτή οδήγησε στην ανίχνευση εξαιρετικά υψηλού φορτίου Bacillus cereus και σε ευρωπαϊκή ειδοποίηση RASFF.

Σύκα: Επιστήμονες ξεκαθαρίζουν αν μπορούμε να τρώμε άφοβα τη φλούδα τους και τι συμβαίνει όταν τα βάζουμε στο ψυγείο

Τα διατροφικά οφέλη της φλούδας, τα συχνά λάθη στη διαχείριση και το επιστημονικό πρωτόκολλο για να διατηρηθούν φρέσκα έως και μία εβδομάδα.