Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η EFSA αναζητά επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΗ EFSA αναζητά επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς
spot_img

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 Φεβρουαρίου έως 3 Απριλίου 2023.

Η Επιστημονική Επιτροπή και οι επιτροπές της EFSA αποτελούνται από υψηλά καταρτισμένους, ανεξάρτητους επιστήμονες εμπειρογνώμονες που δεσμεύονται να διεξάγουν επιστημονικές αξιολογήσεις και να αναπτύσσουν σχετικές μεθοδολογίες αξιολόγησης. Η ιδιότητα μέλους αυτών των Επιτροπών/Επιτροπών ανανεώνεται κάθε πέντε χρόνια, με επόμενη ανανέωση το 2024.

Πώς επιλέγονται οι ειδικοί;

Ένα χρόνο πριν από την ανανέωση δημοσιεύεται πρόσκληση υποβολής αιτήσεων. Μετά από μια ενδελεχή διαδικασία επιλογής, το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων διορίζει τους εμπειρογνώμονες με βάση έναν κατάλογο που υποβάλλεται από τον Εκτελεστικό Διευθυντή.

Γιατί να γίνετε ειδικός στην EFSA;

Η συμμετοχή στην Επιστημονική Επιτροπή ή στις Επιτροπές της EFSA είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστείτε με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στην Ευρώπη, να επεκτείνετε το δίκτυό σας και να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας σε έναν πολυεπιστημονικό, περιεκτικό και ευέλικτο οργανισμό.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο