Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Κρι Κρι συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show

ΑρχικήΝέαΗ Κρι Κρι συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show
spot_img

Συμμετοχή της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show.

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Café Show, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου, συμμετείχε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της στην αγορά της Ασίας αλλά και παγκοσμίως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Σεούλ και προσελκύει επισκέπτες κυρίως από την Ασία αλλά και από τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και την Αφρική. Φέτος, στην 21η διοργάνωσή της, συμμετείχαν 627 εταιρείες και 3.533 brands από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ των εταιρειών ήταν και η Κρι Κρι, η οποία συμμετείχε στην έκθεση για πρώτη φορά.

H Κρι Κρι έχει αναπτυσσόμενη παρουσία στη Νότια Κορέα μέσω του Greek Frozen Yogurt, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, κλασική και ροδάκινο, ενώ πρόσφατα το προϊόν λανσαρίστηκε και σε μικρότερες συσκευασίες, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη αγορά, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν περεταίρω την παρουσία της εκεί. Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία κλείνει έναν χρόνο συνεργασίας με μεγάλη κορεατική εταιρεία διανομών και ήδη προγραμματίζεται η τοποθέτηση του Κρι Κρι Frozen Yogurt σε 15.000 νέα σημεία πώλησης στην Κορέα.

Η Νότιος Κορέα αποτελεί, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μία δυναμική αγορά για την Κρι Κρι, ενώ υπάρχουν και περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης καθώς η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά εξοικειωμένη με το ελληνικό γιαούρτι. Η Κρι Κρι διαφοροποιείται έναντι του ανταγωνισμού, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί το δικό της αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι στην παραγωγή του Greek Frozen Yogurt. Αυτό το γεγονός συμβάλλει στα περιθώρια ανάπτυξης και ενίσχυσης της παρουσίας της στη συγκεκριμένη χώρα. Σημειώνεται, ότι στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι να εισέλθει και με το στραγγιστό γιαούρτι σε αυτήν την αγορά, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση.

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο