Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
23.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η McDonald’s Korea αφαίρεσε τις ντομάτες από τα burger

ΑρχικήΝέαΗ McDonald's Korea αφαίρεσε τις ντομάτες από τα burger
spot_img

Στεγνό μπιφτέκι σε ψωμί δε … γλιστράει!

“Ω καιροί, ω ήθη”! Μπέργκερ με σκέτο μπιφτέκι, χωρίς συνοδευτικά λαχανικά γίνεται; Γίνεται, όταν σε δύσκολους καιρούς, με τις κλιματολογικές συνθήκες να προκαλούν προβλήματα στην παραγωγή και να ανεβάζουν τις τιμές των λαχανικών στα ύψη, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων παίρνουν δύσκολες αποφάσεις…

- Advertisement -

Η McDonald’s Korea αφαίρεσε από τις 15 Οκτωβρίου, τη ντομάτα από ορισμένες σειρές χάμπουργκερ και αποφάσισε να αποζημιώσει τους καταναλωτές με ένα δωρεάν κουπόνι ποτού – αφού δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει το λαχανικό!

Οι μέσες τιμές καταναλωτή ορισμένων από τα πιο δημοφιλή λαχανικά έχουν αυξηθεί δραματικά στη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία της Korea Agricultural Marketing Information Service, λόγω του καλοκαιρινού καύσωνα που ακολουθήθηκε από έντονες βροχοπτώσεις που συνεχίστηκαν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο κολοσσός του γρήγορου φαγητού ωστόσο υποσχέθηκε ότι οι ντομάτες θα ξαναμπούν στα μπιφτέκια της από τις 11 Νοεμβρίου, ώστε να επανέλθει η απόλαυση στον ουρανίσκο των καταναλωτών που για λίγο καιρό έτρωγαν το μπέργκερ τους … στεγνό!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα