Από το Hollywood στη συντήρηση τροφίμων με τα “Pamela’s Pickles”.
Η Πάμελα Άντερσον, γνωστή για την πορεία της ως ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια, ετοιμάζεται να εισέλθει στον κόσμο των τροφίμων με τη δική της μάρκα τουρσιών, “Pamela’s Pickles“.
Σε συνέντευξή της στην Alison Hammond του This Morning, η Άντερσον αποκάλυψε ότι η παρασκευή τουρσιών είναι οικογενειακή παράδοση. «Προέρχομαι από μακρά γενιά πικλετών», ανέφερε, εξηγώντας ότι η μεγάλη θεία της Vi είχε κερδίσει βραβεία για τις συνταγές της. Η ίδια, μάλιστα, έχει εξελίξει τη συνταγή, προσθέτοντας αποξηραμένα τριαντάφυλλα για ένα μοναδικό άρωμα και γεύση.
Η Άντερσον είχε αναφερθεί και παλαιότερα στην αγάπη της για τη συντήρηση τροφίμων, δηλώνοντας στο CBC ότι «δεν θα σταματήσει ποτέ» να φτιάχνει τουρσιά και μαρμελάδες.
Η ενασχόλησή της με τη μαγειρική δεν είναι καινούργια. Το 2024, εξέδωσε το βιβλίο μαγειρικής “I Love You: Συνταγές από την καρδιά”, το οποίο ξεκίνησε ως μια συλλογή οικογενειακών φυτικών συνταγών που ήθελε να χαρίσει στους γιους της, αλλά εξελίχθηκε σε βιβλίο lifestyle.
Παράλληλα, παρουσίασε τη δική της εκπομπή μαγειρικής “Pamela’s Cooking With Love” στο Flavor Network του Καναδά. Η εκπομπή, που πήρε το πράσινο φως το 2023, φιλοξενεί διακεκριμένους σεφ, οι οποίοι δημιουργούν vegan γεύματα στο σπίτι της στο νησί Βανκούβερ.
Η Άντερσον, γνωστή για τη δράση της υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και της προστασίας του περιβάλλοντος, προσπαθεί να προωθήσει τη φυτική διατροφή χωρίς ετικέτες. «Δεν θέλω καν να χρησιμοποιώ τη λέξη ‘vegan’. Απλά γιορτάζουμε τα λαχανικά», εξηγεί.