ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ πρώτη πιτσαρία "του τρόμου" ανοίγει της πύλες της

Η πρώτη πιτσαρία “του τρόμου” ανοίγει της πύλες της

2 λεπτά ανάγνωσης

Ειδική εκδήλωση καταγγελίας για τις παγκόσμιες γεύσεις που προσβάλουν την Ιταλική παράδοση.

Η πρώτη «πιτσαρία του τρόμου» ανοίγει για να “καταγγείλει” τις πιο περίεργες και αηδιαστικές συνταγές που έχουν καταγραφεί στις πέντε ηπείρους, όπου η τέχνη της ιταλικής πίτσας παραμορφώνεται στις πιο απίθανες εκδοχές και στις πιο περίεργες γαρνιτούρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 από τις 09:00 στο Coldiretti Village στη Νάπολη στην Piazza Municipio, με την ευκαιρία της επετείου της εγγραφής της τέχνης του Ναπολιτάνικου Pizzaiuolo στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

- Advertisement -

 Xιλιάδες αγρότες και πολίτες θα γιορτάσουν την αληθινή ιταλική παράδοση και τις χιλιάδες παραλλαγές της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με τη σχολή των αγροτών σεφ και τους δασκάλους της 100% πραγματικής ιταλικής πίτσας, ζωντανές προετοιμασίες και επιδείξεις δεξιοτήτων από ακροβατικούς σεφ πίτσας.

Για την περίσταση, η έκθεση Coldiretti/Ipsos σχετικά με “Η ιταλική πίτσα κερδίζει την πρόκληση της τιμής” θα δημοσιευθεί με δεδομένα για την οικογενειακή κατανάλωση, τις δαπάνες, τις προτιμήσεις και τις επιπτώσεις στην οικονομία και την απασχόληση για την πιο διαδεδομένη και δημοφιλή εθνική παράδοση. απλότητα και ποικιλία συστατικών που το καθιστούν σύμβολο της μεσογειακής διατροφής και της ιταλικής κουζίνας.

- Advertisement -

https://www.coldiretti.it/to-do/unesco-giovedi-7-12-a-napoli-apre-la-pizzeria-degli-orrori-al-villaggio-coldiretti

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΕΦΕΤ: Επιβεβαιώθηκε νοθεία σε ελληνικούς χυμούς – Τα ερωτήματα για την καταγγελία του Φεβρουαρίου

Μήνες μετά τις καταγγελίες του Φεβρουαρίου, ο ΕΦΕΤ επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγενών σακχάρων σε χυμούς πορτοκαλιού και μήλου, χωρίς να αποκαλύπτει μάρκες, εταιρείες και παρτίδες

ΥΠΑΑΤ: Επείγουσα αποστολή δειγμάτων με επικίνδυνα παθογόνα στη Γαλλία – Ερωτήματα για τη δημόσια υγεία

Επείγουσες αναλύσεις στο Παρίσι για Listeria και σταφυλοκοκκικές τοξίνες – Ανοιχτά ερωτήματα για προϊόντα και ενδεχόμενη επιμόλυνση.