Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και όμως συνέβη: εκρήξεις σε μπουκάλια με ανθρακούχο νερό!

ΑρχικήΝέαΚαι όμως συνέβη: εκρήξεις σε μπουκάλια με ανθρακούχο νερό!
spot_img

cibum team

H Highland Spring που εμφιαλώνει νερό από στους λόφους Ochil της Σκωτίας, ανακαλεί επειγόντως γυάλινα μπουκάλια ανθρακούχου νερού λόγω κινδύνου έκρηξης!

Η Highland Spring εξέδωσε επείγουσα ανάκληση προϊόντος λόγω φόβων ότι κάποια γυάλινα μπουκάλια του Sparkling Spring Water μπορεί να ανατιναχθούν λόγω κατασκευαστικού σφάλματος.

Ο Οργανισμός Τυποποίησης Τροφίμων (FSA), ο οποίος εξέδωσε την ανάκληση προϊόντος, δήλωσε: “Η Highland Spring Ltd ανακαλεί το γυάλινο μπουκάλι 750ml με ανθρακούχο νερό για προληπτικούς λόγους, επειδή υπήρξε ένας μικρός αριθμός αναφορών ότι τα μπουκάλια έχουν εκραγεί. Υπάρχει κίνδυνος τα γυάλινα μπουκάλια να εκραγούν και να προκαλέσουν τραυματισμό».

Η ειδοποίηση ασφαλείας συμβουλεύει τους καταναλωτές ότι τα μπουκάλια με ημερομηνίες λήξης έως τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2023 ενδέχεται να ανήκουν στην προβληματική παρτίδα και τους προειδοποιεί να «αποφύγουν τον άσκοπο χειρισμό του προϊόντος» και να το απορρίψουν με ασφάλεια.

Η FSA συμβουλεύει επίσης τους πελάτες να μην επιστρέψουν μπουκάλια στο κατάστημα από όπου αγοράστηκαν, αλλά να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία για επιστροφή χρημάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι  η εταιρεία Highland Spring  τονίζει στον ιστότοπό της: «εκτός από το ίδιο το νερό μας, δίνουμε εξίσου μεγάλη προσοχή στη συσκευασία του και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το αγοράσετε και να το απολαύσετε»….

Πηγή: Daily Record

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα