Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
23.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτόμα συσκευασία τροφίμων: On-The-Go ποτά με την κάνναβη στο καπάκι

ΑρχικήΝέαΚαινοτόμα συσκευασία τροφίμων: On-The-Go ποτά με την κάνναβη στο καπάκι
spot_img

cibum team

Η Good Mood Cannabis Kitchen Company (GMCK) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Cannacap, ένα καπάκι που αποθηκεύει αρωματισμένη σκόνη THC σε ένα φορητό και διακριτικό καπάκι το οποίο μεταφέρει την ουσία στο ρόφημα, μετατρέποντας οποιοδήποτε ποτό σε ποτό κάνναβης. Το πρώτο στο είδος του, το σύστημα παράδοσης κάνναβης Cannacap επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα φυσικό, αρωματισμένο και εμποτισμένο ρόφημα κάνναβης σε οποιοδήποτε μπουκάλι νερό ή ποτό που έχετε.

Απλά τραβήξτε, ανακινήστε και απολαύστε.  Το καινοτόμο καπάκι σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος για να πιείτε την κάνναβη σας σε μια διασκεδαστική και καινοτόμο μορφή και προσφέρεται σε συσκευασία των 5mg και των 10mg THC.

Το Cannacap έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται με επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα μπουκάλια. Νέες καλοκαιρινές γεύσεις αναμένονται, μαζί με υψηλότερες δόσεις 3 ουγκιών, προβάλλοντας την τεχνολογία της δεύτερης δοσομετρικής τάπας με το CannaCap που βρίσκεται ήδη στο μπουκάλι.

Πηγή: food engineering

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα