Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Bιολογικά παστεριωμένα αποξηραμένα κρεμμύδια

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία: Bιολογικά παστεριωμένα αποξηραμένα κρεμμύδια
spot_img

cibum team

Η Olam Food Ingredients (OFI), που δραστηριοποιείται στα φυσικά και βιώσιμα συστατικά, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση μπαχαρικών της συνάπτει στρατηγική συνεργασία με την Agri-Neo για την παροχή των πρώτων βιολογικά παστεριωμένων αποξηραμένων κρεμμυδιών του κλάδου. Η συνεργασία συνδυάζει την ηγετική θέση της OFI στην αγορά σε ξερά κρεμμύδια και την τεχνολογία παστερίωσης της Agri-Neo, Neo-Pure™.

Ως πιστοποιημένη βιολογική λύση, τα παστεριωμένα με Neo-Pure™ (NPP) αποξηραμένα κρεμμύδια, θα υποστηρίξουν τους πελάτες της OFI σε παγκόσμιο επίπεδο με την παράδοση συστατικών στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων. Η τεχνολογία επιτρέπει την παστερίωση χωρίς ακτινοβολία – η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία βιολογικών συστατικών – και θα ενισχύσει την ασφάλεια των τροφίμων στα βιολογικά και συμβατικά αποξηραμένα συστατικά της OFI.

Τα αποξηραμένα κρεμμύδια χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως πίτσες, μπιφτέκια, σάλτσες, σνακ, μαρινάδες και σούπες. Οι κατασκευαστές τροφίμων εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της OFI στην προμήθεια ασφαλών, υψηλής ποιότητας συστατικών και τις δυνατότητες συνεργατικής δημιουργίας της εταιρείας σε διάφορες κατηγορίες αλμυρών προϊόντων, σνακ και αρτοποιίας.

Ο Greg Estep, Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας μπαχαρικών της OFI, δήλωσε:

«Είτε οι πελάτες μας αναζητούν συμβατικά είτε βιολογικά συστατικά, η συνεργασία μας με την Agri-Neo μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτές τις λύσεις όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Η διαβεβαίωση ότι τα συστατικά πληρούν ή υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας – χωρίς να βλάπτουν τη φυσική διατροφή και την οργανοληπτική ποιότητα του προϊόντος – αποτελεί μέρος του DNA μας στην Olam Food Ingredients.

“Η Agri-Neo συμμερίζεται αυτή την άποψη, όπως φαίνεται από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Neo-Pure™. Παρέχοντας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα υψηλά πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων, αυτή η φυσική λύση παστερίωσης διατηρεί τη φυσική γεύση, το χρώμα και το άρωμα των αποξηραμένων συστατικών κρεμμυδιού.”

Ο Ρομπ Γουόνγκ, Πρόεδρος της Agri-Neo, πρόσθεσε:

«Η συνεργασία μεταξύ OFI και Agri-Neo είναι ένας ισχυρός συνδυασμός. Η τεχνολογία Neo-Pure™ υπερβαίνει τα αυστηρά πρότυπα αποτελεσματικότητας της βιομηχανίας συστατικών χρησιμοποιώντας ένα κατοχυρωμένο – με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας – μείγμα οργανικών δραστικών συστατικών, σε ένα ειδικό σύστημα ασφάλειας τροφίμων για την εξάλειψη παθογόνων παραγόντων όπως η Salmonella, η E. coli και η Listeria. Είναι μια μη θερμική διαδικασία παστερίωσης που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων”.

*Η Olam food Ιδρύθηκε το 1989, είναι κορυφαία επιχείρηση τροφίμων και αγροτικών επιχειρήσεων, παρέχοντας συστατικά τροφίμων, ζωοτροφές και φυτικές ίνες σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, που κυμαίνονται από πολυεθνικούς οργανισμούς με παγκοσμίου φήμης μάρκες έως μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης. Με περισσότερους από 81.000 υπαλλήλους έχει δημιουργήσει ηγετικές θέσεις σε πολλές από τις επιχειρήσεις μας, όπως  κακάο , καφέ, βαμβάκι, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα