Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kαινοτομία: Κουτάκι μπύρας με διπλό άνοιγμα για έλεγχο της ροής αφρού!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςKαινοτομία: Κουτάκι μπύρας με διπλό άνοιγμα για έλεγχο της ροής αφρού!
spot_img

Μοναδική τεχνολογία δημιουργεί τον τέλειο αφρό στη μπύρα!

Για όποιον δεν έχει έρθει σε επαφή με το λεγόμενο “ιαπωνικό σχεδιασμό”, πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό στιλ που συνδυάζει απλότητα και κλάση.

Το ιαπωνικό στούντιο σχεδιασμού, Nendo, παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο και καινοτόμο κουτάκι μπύρας με δύο γωνίες έλξης που μπορούν να ελέγξουν την αναλογία υγρού προς αφρό του ποτού.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι η το κουτάκι μπύρας τoυ Νendo μπορεί να ελέγξει με ακρίβεια το επίπεδο αφρού που δημιουργείται κατά το άνοιγμα της! 

Στην όψη του, όπως παρατηρείτε από την εικόνα, είναι απλά ένα κομψό, μεταλλικό γκρι κουτάκι. Η πρώτη εμφανής διαφορά έγκειται στις δύο γωνιακές γλωττίδες έλξης που διαθέτει, ενώ τα περισσότερα κουτάκια μπύρας έχουν μόνο μία.

Είναι αυτή η δεύτερη γλωττίδα που για την Nendo εξασφαλίζει την τέλεια ποσότητα αφρού, όπως φαίνεται και στις διαφημίσεις μπύρας, ούτε πολύς αφρός ούτε λίγος- η λεγόμενη αναλογία 7:3. Έτσι, αν θέλει κανείς να σερβίρει στον εαυτό του ένα ποτήρι μπύρας, τραβά πρώτα την γλωττίδα 1, η οποία ανοίγει το καπάκι μόνο ελαφρώς, ασκώντας μια συγκεκριμένη πίεση στο δοχείο, επιτρέποντας στον αφρό α βγει πρώτα από το ποτήρι. Στη συνέχεια, μπορεί να τραβήξει τη δεύτερη γλωττίδα, από την οποία θα ρέει μόνο καθαρή μπύρα χωρίς αφρό και καμιά δυσκολία στο άνοιγμα.

Η έμπνευση της Nendo προήλθε, φυσικά από την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ιαπωνία, στην οποία ο αφρός θεωρείται απαραίτητο στοιχείο για την απόλαυση μιας μπύρας, αλλά μόνο αν είναι στην ιδανική ποσότητα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα