Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Bubble cocktails”: Η ανερχόμενη τάση στα κοκτέιλ

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις"Bubble cocktails": Η ανερχόμενη τάση στα κοκτέιλ
spot_img

Από το τσάι με φούσκες, στα κοκτέιλ…

   Η Ταϊβανέζικη επωνυμία τσαγιού με φούσκες, BAL, εκφράζει το ενδιαφέρον της να επεκταθεί σε αλκοολούχα ποτά, που σύμφωνα με την ίδια είναι μια πολλά υποσχόμενη βιομηχανία. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε όλη την Ασία για πάνω από 20 χρόνια και διαθέτει προϊόντα σε περισσότερα από 13.000 σούπερ μάρκετ. 

  Τα bubble τσαγιού έκαναν την εμφάνιση τους και στην Ελλάδα πριν από μια δεκαετία περίπου και φαίνεται να έχουν απήχηση κυρίως σε νεαρές ηλικίες. Τα αλκοολούχα ποτά δεν απευθύνονται σε τέτοιες ηλικίες οπότε είναι κάπως τολμηρό το εγχείρημα της εταιρίας, τουλάχιστον για το ελληνικό κοινό.

   Μιλώντας στο TFWA Asia Pacific Exhibition & Conference φέτος, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Tang είπε: “Για την BAL, θέλουμε να συνεργαστούμε με μάρκες σε αλκοολούχα ποτά, μπύρα και κοκτέιλ για να παρουσιάσουμε το ποτό με έναν νέο τρόπο. Οι πελάτες μας, μας υπολογίζουν τόσο ως επιχειρηματικούς εταίρους όσο και ως μεμονωμένους καταναλωτές. Μπορούμε να κάνουμε χονδρική πώληση σε καταστήματα λιανικής, μπαρ και εστιατόρια, μπορούμε να φτιάξουμε προϊόντα κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) για ιδιοκτήτες επωνυμίας και μπορούμε να διανέμουμε απευθείας στους τελικούς χρήστες μέσω διαδικτυακών και εκτός σύνδεσης πλατφορμών”. Ο Tang εξήγησε: «Το boba της BAL έχει τρεις σειρές: φρούτα, λικέρ και κοκτέιλ. Η BAL πρωτοπορεί σε μια απλή και εύκολη μέθοδο κατανάλωσης καθώς και σε μια πιο ποικιλόμορφη γευστική εμπειρία στην αγορά των μικτών αναψυκτικών».Ο Tang πρόσθεσε: «Το 2023, το BAL ανοίγει νέους δρόμους παγκοσμίως, εισάγοντας κλασικά αποστάγματα και νόστιμα κοκτέιλ στην μπόμπα του, επιτρέποντας στο παραδεισένιο νέκταρ να σκάσει με μια σέξι και δελεαστική γεύση στο στόμα, αποκαλύπτοντας μια ζωντανή σειρά χρωμάτων».

https://www.thedrinksbusiness.com/2023/05/why-bubble-cocktails-could-take-off-around-the-world-soon/

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα