Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επανάσταση στη κατεψυγμένη πίτσα: Ζύμη από ελληνικό γιαούρτι

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΕπανάσταση στη κατεψυγμένη πίτσα: Ζύμη από ελληνικό γιαούρτι
spot_img

Το ελληνικό γιαούρτι κλέβει την παράσταση και στην πίτσα.

Η εταιρεία yough! κυκλοφόρησε την πρώτη κατεψυγμένη πίτσα με ζύμη από ελληνικό γιαούρτι και όπως ισχυρίζεται, είναι η πρώτη ζύμη πίτσας με μόνο δύο υλικά: γιαούρτι και αλεύρι. Η πρωτοπόρα πίτσα περιέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και κάτω από 500 θερμίδες. Διατίθεται σε δύο γεύσεις, πεπερόνι γαλοπούλα και μοτσαρέλα ενώ ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει και σκέτη τη ζύμη χωρίς επικάλυψη.

Το γιαούρτι που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι στραγγιστό ελληνικό χωρίς λιπαρά και βιολογικό αλεύρι σίτου και μπέικιν μπάουντερ.

Ο Τζέισον Μίλερ, COO και συνιδρυτής της εταιρείας, είπε στο Food Dive ότι η ομάδα δημιουργών άρχισε να πειραματίζεται με το ελληνικό γιαούρτι στη ζύμη όταν η τάση των συνταγών «ζύμης δύο συστατικών» έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Το Yogurt Dough μας αλλάζει το παιχνίδι ακόμα και πέρα ​​από τον κόσμο της πίτσας. Φτιαγμένη από ένα απλό μείγμα ελληνικού γιαουρτιού και 100% βιολογικό αλεύρι σίτου, αυτή η ζύμη είναι σαν μια αφράτη μπουκιά του ουρανού. Πείτε αντίο στα λιπαρά, βαριά προϊόντα και γεια σε μια πιο ελαφριά και υγιεινή εναλλακτική” αναφέρει στην ιστοσελίδα της η yough!.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο