Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επανάσταση στη κατεψυγμένη πίτσα: Ζύμη από ελληνικό γιαούρτι

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΕπανάσταση στη κατεψυγμένη πίτσα: Ζύμη από ελληνικό γιαούρτι
spot_img

Το ελληνικό γιαούρτι κλέβει την παράσταση και στην πίτσα.

Η εταιρεία yough! κυκλοφόρησε την πρώτη κατεψυγμένη πίτσα με ζύμη από ελληνικό γιαούρτι και όπως ισχυρίζεται, είναι η πρώτη ζύμη πίτσας με μόνο δύο υλικά: γιαούρτι και αλεύρι. Η πρωτοπόρα πίτσα περιέχει 30 γραμμάρια πρωτεΐνης και κάτω από 500 θερμίδες. Διατίθεται σε δύο γεύσεις, πεπερόνι γαλοπούλα και μοτσαρέλα ενώ ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει και σκέτη τη ζύμη χωρίς επικάλυψη.

Το γιαούρτι που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι στραγγιστό ελληνικό χωρίς λιπαρά και βιολογικό αλεύρι σίτου και μπέικιν μπάουντερ.

Ο Τζέισον Μίλερ, COO και συνιδρυτής της εταιρείας, είπε στο Food Dive ότι η ομάδα δημιουργών άρχισε να πειραματίζεται με το ελληνικό γιαούρτι στη ζύμη όταν η τάση των συνταγών «ζύμης δύο συστατικών» έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Το Yogurt Dough μας αλλάζει το παιχνίδι ακόμα και πέρα ​​από τον κόσμο της πίτσας. Φτιαγμένη από ένα απλό μείγμα ελληνικού γιαουρτιού και 100% βιολογικό αλεύρι σίτου, αυτή η ζύμη είναι σαν μια αφράτη μπουκιά του ουρανού. Πείτε αντίο στα λιπαρά, βαριά προϊόντα και γεια σε μια πιο ελαφριά και υγιεινή εναλλακτική” αναφέρει στην ιστοσελίδα της η yough!.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα