Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Μπύρα χωρίς αλκοόλ με γεύση φρούτων

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΚαινοτομία: Μπύρα χωρίς αλκοόλ με γεύση φρούτων
spot_img

Μια από τις πρώτες μπύρες χωρίς αλκοόλ στην κατηγορία των φρούτων…

Η Labatt Blue Light παρουσίασε πρόσφατα την αναζωογονητική φρουτώδη εκδοχή της στη μη αλκοολούχα μπύρα, τη Labatt Blue Light Non-Alc Strawberry Acai. Με 75 θερμίδες, αυτή η μη αλκοολούχα μπύρα ξεχωρίζει με λαμπερές νότες φράουλας και του δημοφιλούς ακάι. Καθώς η επιλογή των μη αλκοολούχων προϊόντων διευρύνεται, η Labatt φέρνει μια από τις πρώτες μπύρες χωρίς αλκοόλ στην κατηγορία των φρούτων.

«Το νέο Labatt Blue Light Non-Alc Strawberry Acai προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ταρακουνήσετε το τμήμα της μη αλκοολικής μπύρας», δήλωσε η Inga Grote-Ebbs , διευθύντρια μάρκας Labatt USA . «Οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να απολαύσουν μια ελαφριά και δροσιστική φρουτώδη, μη αλκοολούχα μπύρα, την τέλεια εναλλακτική για γιορτές και διασκέδαση».

Σύμφωνα με μια διαδικτυακή έρευνα που διεξήχθη από το The Harris Poll για λογαριασμό του Ινστιτούτου Μπύρας, πάνω από το 50% των καταναλωτών ηλικίας 21-34 ετών έκαναν διαλείμματα από την κατανάλωση αλκοόλ σε σύγκριση με το 35% όλων των καταναλωτών. 

«Οι Millennials και οι καταναλωτές 21+ Gen Z οδηγούν την επικρατούσα αποδοχή της μη αλκοολούχου μπύρας, καθώς και τάσεις όπως το Dry January», δήλωσε η Grote-Ebbs. “Καθώς η συνειδητή κατανάλωση συνεχίζεται, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να απέχουν από το αλκοόλ όλοι μαζί, ενώ άλλοι ανταλλάσσουν ποτά κατά τη διάρκεια μιας νύχτας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η παρασκευή δροσιστικής, εξαιρετικής μη αλκοολικής μπύρας κρατά τη Labatt στο παιχνίδι.”

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα