Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγωτό από… ρεβίθια! Εσείς θα το τρώγατε;

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΠαγωτό από... ρεβίθια! Εσείς θα το τρώγατε;
spot_img

Η InnovoPro , παραγωγός διαλυμάτων πρωτεΐνης ρεβιθιού, και η φυτική μάρκα Milkdamia συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν παγωτό από ρεβίθια.

Η InnovoPro, ένας αναγνωρισμένος καινοτόμος παίχτης στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων με προϊόντα που έχουν -σύμφωνα με την εταιρεία- εξαιρετική γεύση και λειτουργικές λύσεις πρωτεΐνης από φυτά και είναι ένας από τους πιο βιώσιμους οργανισμούς τροφίμων. Πρόσφατα, συνεργάστηκε με την Milkadamia, εξίσου καινοτόμα εταιρεία στην παραγωγή εναλλακτικών γαλακτοκομικών και προϊόντων από τους καρπούς Macadamia για την παραγωγή ενός παγωτού με βάση το ρεβίθι.

Οι δύο εταιρείες προσκλήθηκαν να παρουσιάσουν το παγωτό στην εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών για ξένους Πρέσβεις στις 12 Μαΐου, σε συνεργασία με τη Μόνιμη Αποστολή του Ισραήλ στον ΟΗΕ και το Ινστιτούτο Good Food .

Η InnovoPro και η Milkadamia άρχισαν να συνεργάζονται και οι δύο παρουσίασαν την τελευταία εξέλιξη της Milkadamia – παγωτό φυτικής προέλευσης με βάση την πρωτεΐνη CP-Pro 70® της InnovoPro. Τα περιβαλλοντικά βιώσιμα επιδόρπια τους έχουν  πλούσια γεύση και φυσική υφή. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Innovopro επιτρέπει την παραγωγή των μπισκότων με καθαρή ετικέτα και του παγωτού Milkadamia που δεν είναι ΓΤΟ, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια και χωρίς αλλεργιογόνα. Λόγω της μοναδικής λειτουργικότητας της πρωτεΐνης ρεβιθιού, οι συνταγές παρέχουν πιο καθαρές ετικέτες συστατικών σε σύγκριση με άλλα επιδόρπια υψηλής επεξεργασίας. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Innovo Pro δήλωσε πως η εναλλακτική πρωτεΐνη, ουσιαστικά δεν επαναπροσδιορίζει μόνο τη σχέση των ανθρώπων με το κρέας, αλλά αφορά και επιδόρπια και άλλα προϊόντα.  Έφερε ως παραδείγματα τα vegan μπισκότα σοκολάτας και το φανταστικό παγωτό πρωτεΐνης ρεβύθι Milkadamia ως  πιο φιλικά προς το περιβάλλον και πιο βιώσιμα από τη συντριπτική πλειονότητα των επιδορπίων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα