Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καρπούζι χωρίς κουκούτσια… γίνεται;

ΑρχικήΝέαΚαρπούζι χωρίς κουκούτσια... γίνεται;
spot_img

Σύντομα θα κυκλοφορήσει η πρώτη παρτίδα καρπούζια χωρίς κουκούτσια για IG Melons, τα οποία καλλιεργούνται στην Ινδία.

Το καρπούζι είναι ίσως το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο, όχι μόνο για τη γλυκιά γεύση του, αλλά και για τη δροσιά και την ενυδάτωση που προσφέρει, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε νερό. Ωστόσο, υπάρχει ένα αρκετά “εκνευριστικό” για πολλούς χαρακτηριστικό των καρπουζιών: τα κουκούτσια.

Για να μπορέσει να διατηρήσει τα θετικά του καρπουζιού, με όσο το δυνατόν λιγότερα από τα αρνητικά τους, η θυγατρική της IG International, IG Melons, αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα κουκούτσια. Έτσι, πρόσφατα, συγκέντρωσε την πρώτη της παρτίδα καρπουζιών χωρίς κουκούτσια, που καλλιεργούνται στην Ινδία.

Σύμφωνα με τον Tarun Arora, διευθυντής της IG International, είπε ότι η ποικιλία καλλιεργείται σε 100 στρέμματα γης στο Solapur της Μαχαράστρα της Ινδίας, αναφέρει ο ιστότοπος fruitnet. Συνεχίζοντας στη δήλωση του, ο Arora κάνει λόγο για τους στόχους της IG Melon “να επενδύσει στην έρευνα και ανάπτυξη τέτοιων πολυμήχανων και απολαυστικών καινοτομιών φρούτων στην οικογένεια του πεπονιού”. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Επικίνδυνο αλεύρι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Συναγερμός σε 22 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για επικίνδυνο αλεύρι προέλευσης Γερμανίας.

Το σκάνδαλο με το ηλι(θι)έλαιο του 2008 και η καθυστερημένη κατά 15 χρόνια δικαίωση

Μετά από 15 χρόνια μάθαμε και επίσημα πως άλλο άλλο οι κορεσμένοι (MOSH) και άλλο οι αρωματικοί (MOAH) υδρογονάνθρακες!

Έλληνες κρεοπώλες εναντίον των vegan κρεοπωλείων – Αφορμή η χρηματοδότηση του “Vegan Butcher” από τον ΑΝΤ1

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών διερωτάται "πως ανοίγει ένα Vegan Κρεοπωλείο"; Θέτει θέμα αθέμιτων πρακτικών και παραπλάνησης καταναλωτή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα