Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κρήτη: Έβαλε GPS στα… άχυρα και βρήκε τον κλέφτη!

ΑρχικήΝέαΚρήτη: Έβαλε GPS στα... άχυρα και βρήκε τον κλέφτη!
spot_img

cibum team

Η τεχνολογία έχει πολλούς τρόπους για να βοηθήσει τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Ωστόσο, ο ακόλουθος είναι μάλλον από τους πλέον… ασυνήθιστους!

Aγρότης – κτηνοτρόφος από χωριό του Ηρακλείου έβαλε σύστημα GPS για να προστατεύσει την ιδιοκτησία του. Κι αν αναρωτιέστε που είναι το περίεργο ή το πρωτότυπο, αρκεί να σας πούμε ότι έβαλε σύστημα εντοπισμού… στις αχυρένιες μπάλες του!

Κι όμως, δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Ο συγκεκριμένος αγρότης – κτηνοτρόφος είχε πολλάκις πέσει θύμα από ζωοκλέφτες και κάθε λογής κλέφτες.

Τους δράστες, όμως, της τελευταίας κλοπής σε βάρος του, τους «έπιασε στα πράσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγες ημέρες διαπίστωσε ότι το άχυρό του είχε «κάνει φτερά». Ενεργοποίησε έτσι το «Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης», όπως λέγεται το GPS και βρήκε τον φερόμενο ως δράστη.

Για την ακρίβεια βρήκε τα άχυρα, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί και κατά πληροφορίες αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: creta24.gr

 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα