Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξένο σώμα σε τρόφιμα: κομμάτια από γάντια νιτριλίου σε έτοιμη συσκευασμένη σούπα

ΑρχικήΝέαΞένο σώμα σε τρόφιμα: κομμάτια από γάντια νιτριλίου σε έτοιμη συσκευασμένη σούπα
spot_img

cibum team

Η Blount Fine Foods της McKinney, ανακαλεί 2.900 κιλά Panera Bread at Home Chicken Tortilla Soup που μπορεί να έχει μολυνθεί με εξωγενές υλικό και συγκεκριμένα με κομμάτια γαντιών νιτριλίου χρώματος γκρι.

Το πρόβλημα ανακαλύφθηκε αφού η εταιρεία ειδοποίησε την Υπηρεσία Ασφάλειας και Επιθεώρησης Τροφίμων του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (FSIS) ότι έλαβαν πολλές καταγγελίες καταναλωτών που ανέφεραν κομμάτια γκρι γαντιών νιτριλίου στο προϊόν.

Η πλήρως μαγειρεμένη, έτοιμη για φαγητό, σούπα τορτίγια κοτόπουλου παρήχθη την 1η Ιουλίου.

Το προϊόν που ανακλήθηκε είναι πλαστικά δοχεία “Panera BREAD at HOME Chicken Tortilla Soup” με κωδικό παρτίδας 070121-1V και “Use By 09/09/2021” στην ετικέτα. 

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών λόγω της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων. Το FSIS ανησυχεί ότι κάποιο προϊόν μπορεί να βρίσκεται στα ψυγεία των καταναλωτών. Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν και, ή να τα απορρίψουν ή να επιστραφούν στον τόπο αγοράς.

Πηγή: FSN

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα