ΑρχικήΟικιακάΠαιδίΛάρισα : 9χρονος πνίγηκε από πορτοκάλι στο σχολείο – Διασωληνωμένος σε κρίσιμη...

Λάρισα : 9χρονος πνίγηκε από πορτοκάλι στο σχολείο – Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Update

2 λεπτά ανάγνωσης

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/3) σε σχολείο της Λάρισας, όταν ένα αγοράκι 9 ετών παραλίγο να πνιγεί την ώρα που έτρωγε πορτοκάλι.

- Advertisement -

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι εκπαιδευτικοί ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο 36ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς το αγοράκι υπέστη πνιγμονή από ξένο σώμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.  Ο 9χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

- Advertisement -

Πηγή: onlarissa.gr

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Λιγότερη φέτα και υψηλότερες τιμές – Φόβος για «φέτα» που δεν είναι φέτα: Πώς να ξεχωρίζετε την αυθεντική

Ζωονόσοι και μειωμένη παραγωγή πιέζουν τη φέτα, ενώ οι έλεγχοι εντοπίζουν λευκά τυριά που παρουσιάζονται ως ΠΟΠ.

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.