Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ληστεία σε ισπανικό εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin- Κλοπή κρασιών αξίας άνω των 190.000 ευρώ

ΑρχικήΝέαΛηστεία σε ισπανικό εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin- Κλοπή κρασιών αξίας άνω των 190.000 ευρώ
spot_img

Κλέφτες εισέβαλαν στο εστιατόριο Coque de Madrid στη Μαδρίτη και πήραν 132 μπουκάλια κρασί αξίας άνω των 190.000 ευρώ

Εξαιτίας του πληθωρισμού, ακόμα και το κρασί έχει αρχίσει να θεωρείται σπάνιο είδος, γεγονός που έχει αυξήσει τις ληστείες κρασιού στα εστιατόρια. Αυτό το αποδεικνύει και το παράδειγμα μιας πρόσφατης ληστείας σε ένα να εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin στην Ισπανία.

Οι κλέφτες φέρεται να εισέβαλαν στο Coque de Madrid που βρίσκεται στη Μαδρίτη και πήραν 132 μπουκάλια κρασί αξίας άνω των 190.000 ευρώ. Αυτό που φαίνεται πως τους βοήθησε στη ληστεία ήταν πως το φαρμακείο δίπλα στο διάσημο εστιατόριο είχε κλείσει πρόσφατα και έτσι απέκτησαν εύκολα πρόσβαση.

Επιπλέον, από τα περίπου 25.000 μπουκάλια που ήταν αποθηκευμένα στο κελάρι με πολλά σπάνια μπουκάλια κρασιού, κλάπηκαν τα καλύτερα, σύμφωνα με τους Times, προκαλώντας την εντύπωση πως επρόκειτο για εξειδικευμένους γνώστες κρασιού.

Ο Rafael Sandoval, σομελιέ του εστιατορίου και ένας από τους τρεις αδελφούς που είναι συνιδιοκτήτες του καταστήματος, σύμφωνα με το The Drinks Business, δήλωσε πως η ληστεία κόστισε αρκετά στο εστιατόριο, όχι μόνο επειδή μερικά από τα κλεμμένα μπουκάλια ανήκαν στον παππού τους και χρονολογούνταν από το 1925 ή το 1936, αλλά και επειδή η ασφάλεια μπορεί να μην καλύψει ολόκληρο το ποσό της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλέφτες αρχικά προσπάθησαν να εισέλθουν στο κελάρι από μια τρύπα που είχαν κάνει στο κλειστό φαρμακείο, αλλά όταν αυτό το σχέδιο απέτυχε, μπήκαν σε μια κοινόχρηστη αυλή και έσπασαν το τζάμι για να αποκτήσουν πρόσβαση, αναφέρει ο ιστότοπος Food& Wine . 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.

Γιατί τα παιδιά τρώνε τις μύξες τους; Είναι θέμα κακής ψυχολογίας;

Πολλοί γονείς αδυνατούν να συνετίσουν τα παιδιά τους στο θέμα της βλεννοφαγίας – τι λένε οι ειδικοί.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα