Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Cosmocert: Nέα θέση εργασίας για Γεωπόνο – επιθεωρητή

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςCosmocert: Nέα θέση εργασίας για Γεωπόνο - επιθεωρητή
spot_img

Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 05/12/22.

Ζητείται γεωπόνος ή τεχνολόγος γεωπόνος ως επιθεωρητής, εξωτερικος συνεργάτης στον φορέα Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων Cosmocert AE. Απαραίτητη η ύπαρξη Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών και εντοπιότητα στο Νομό Βοιωτίας.

Η COSMOCERT AE, με έδρα την Αθήνα και έτος ίδρυσης το 2013 (μέλος της FoodChain ID, κορυφαίο φορέα τεχνολογικά υποστηριζόμενων υπηρεσιών ποιότητας, ασφάλειας και βιωσιμότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων), είναι ένας από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα, μέσω της έντονης προσήλωσής της στην ακεραιότητα της πιστοποίησης, την εξυπηρέτηση πελατών και τη χρήση της τεχνολογίας

Το σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον στην εταιρεία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άριστη συνεργασία και δημιουργικότητα.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 05/12/22

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Εκπαίδευση:

  • Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση (Απαιτείται)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα