Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Cosmocert: Nέα θέση εργασίας για Γεωπόνο – επιθεωρητή

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςCosmocert: Nέα θέση εργασίας για Γεωπόνο - επιθεωρητή
spot_img

Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 05/12/22.

Ζητείται γεωπόνος ή τεχνολόγος γεωπόνος ως επιθεωρητής, εξωτερικος συνεργάτης στον φορέα Πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων Cosmocert AE. Απαραίτητη η ύπαρξη Δελτίου Παροχής Υπηρεσιών και εντοπιότητα στο Νομό Βοιωτίας.

Η COSMOCERT AE, με έδρα την Αθήνα και έτος ίδρυσης το 2013 (μέλος της FoodChain ID, κορυφαίο φορέα τεχνολογικά υποστηριζόμενων υπηρεσιών ποιότητας, ασφάλειας και βιωσιμότητας στη Βιομηχανία Τροφίμων), είναι ένας από τους κορυφαίους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα, μέσω της έντονης προσήλωσής της στην ακεραιότητα της πιστοποίησης, την εξυπηρέτηση πελατών και τη χρήση της τεχνολογίας

Το σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον στην εταιρεία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άριστη συνεργασία και δημιουργικότητα.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέχρι και 05/12/22

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση

Εκπαίδευση:

  • Ανώτατη Τεχνολογική Εκπαίδευση (Απαιτείται)

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα