Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SuperFoods Festival.

ΑρχικήΝέαΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο SuperFoods Festival.
spot_img

Το πιο γευστικό και υγιεινό φεστιβάλ της πόλης 1ο SuperFoods Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Από τις 6 έως της 10 Απριλίου 2022 ο προαύλιος χώρος του Ζαππείου γέμισε με θετική ενέργεια και ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το 1ο SuperFoods Festival για να γνωρίσει από κοντά τις ελληνικές υπερτροφές, να μάθει για τις ιδιότητες τους αλλά και τους τρόπους χρήσης τους με τους Έλληνες παραγωγούς να μοιράζονται απλόχερα τις γνώσεις τους για τις υπερτροφές.

Τα εγκαίνια του 1ου SuperFoods Festival πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα Αθηνών, Γεώργιο Δημόπουλο. Στην τελετή παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Άννη Ανρεάδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Στο SuperFoods Festival συμμετείχαν 100 εταιρίες και επαγγελματίες τροφίμων και ποτών από όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα υπερτροφών και προϊόντων υγιεινής διατροφής.

Επίσης δυναμικό παρών έδωσαν οι επιχειρήσεις από τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου στηρίζοντας το 1ο SuperFoods Festival με τη συμμετοχή τους.

Η διοργανώτρια εταιρεία Atlas Expo ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όλους τους έκθετες που συμμετείχαν, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και όλους όσους επισκέφθηκαν το 1ο SuperFoods Festival αγκαλιάζοντας την νέα αυτή προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών υπερτροφών. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση.SuperFoods Festival 2023 is loading…

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα