Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚFC: Μηδενική βαθμολογία υγιεινής σε κατάστημα στη Βρετανία!

ΑρχικήΝέαΚFC: Μηδενική βαθμολογία υγιεινής σε κατάστημα στη Βρετανία!
spot_img

Επιθεωρητές υγιεινής επεσήμαναν πως το εστιατόριο της KFC έπρεπε να κάνει άμεσες αλλαγές, ειδικά στον τομέα της διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Μπορεί η KFC να είναι αρκετά επιτυχημένη μεταξύ των καταναλωτών παγκοσμίως, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τη διατήρηση συνθηκών υγιεινής σε ορισμένα καταστήματά της.

Σε επιθεώρηση υγιεινής, νέο κατάστημα της KFC στο Ryhope της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία, μηδενική, από τους επιθεωρητές υγείας τροφίμων στον τελευταίο γύρο επιθεωρήσεων που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό τους.

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, οι επιθεωρητές φέρεται να είπαν στο προσωπικό του εστιατορίου ότι πρέπει να γίνουν επείγουσες βελτιώσεις σε ορισμένους τομείς. Συγκεκριμένα, οι υγειονομικοί επιθεωρητές τόνισαν πως χρειάζονται άμεσες και ριζικές αλλαγές στη «διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων», καθώς και στις γνώσεις του προσωπικού για αυτήν. Επιπλέον, επεσήμαναν την ελλιπή καθαριότητα εντός του κτιρίου και των μαγειρικών εγκαταστάσεων.

Μετά τη δημοσίευση της μηδενικής βαθμολογίας για την υγιεινή των τροφίμων, η KFC της Μεγάλης Βρετανίας απάντησε διευκρινίζοντας ότι ένας γρήγορος επανέλεγχος αργότερα τον Δεκέμβριο οδήγησε σε βαθμολογία υγιεινής πέντε αστέρων. Η εταιρεία είπε πως τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής που απαιτούνται σε όλα της τα εστιατόρια.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα