Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Mondelez: Αύξηση στις τιμές Oreo και Toblerone ενόψει

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαMondelez: Αύξηση στις τιμές Oreo και Toblerone ενόψει
spot_img

Ούτε το “shrinkflation” βοηθά στη μείωση της πίεσης από τις αυξήσεις σε κακάο και ζάχαρη.

Η Mondelez International επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη για τους λάτρεις των μπισκότων oreo. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Mondelez θα αυξήσει τις τιμές σε ορισμένα από τα προϊόντα της λόγω της πίεσης που δέχεται από τα αυξημένα κόστη σε κακάο και ζάχαρη.

- Advertisement -

Όπως δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος Ντιρκ Βαν ντε Πουτ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Bloomberg, αυτό θα γίνει λόγω του «ράλι» στις τιμές του κακάο αλλά και της ανόδου στις τιμές της ζάχαρης που έχει φτάσει το 40%. Μάλιστα τόνισε ότι η αύξηση της τιμής επιβάλλεται καθώς, ούτε η πρόσφατα δημοφιλής στις εταιρείες μέθοδος μείωσης της ποσότητας (shrinkflation) δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ενώ το υπόλοιπο κόστος των εισροών μας είναι σε μεγάλο βαθμό σταθερό για το επόμενο έτος, αυτά τα δύο μας κάνουν πραγματικά να πρέπει να αυξήσουμε ξανά τις τιμές“, είπε ο Van de Put.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα