Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«My Greek Table»: Ειδικό αφιέρωμα στην ελληνική γαστρονομία σε κανάλι των ΗΠΑ

ΑρχικήΝέα«My Greek Table»: Ειδικό αφιέρωμα στην ελληνική γαστρονομία σε κανάλι των ΗΠΑ
spot_img

Ειδικό αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, τη μοναδική ελληνική πόλη, που εντάχθηκε στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO, θα πραγματοποιήσει η διάσημη παρουσιάστρια Νταϊάν Κοχίλας (Diane Kochilas), στον τέταρτο κύκλο της εκπομπής της, δίνοντας στο αμερικανικό κοινό -και όχι μόνο- τη δυνατότητα να πάρει μια «γεύση» των γαστρονομικών θησαυρών της.

   Η εκπομπή της «My Greek Table» προβάλλεται στο τηλεοπτικό δίκτυο PBS των ΗΠΑ, καθώς και στην «Cosmote TV» στην Ελλάδα και παρουσιάζει τη χώρα, τα προϊόντα της, την ιστορία και τον πολιτισμό της. Την παρουσιάστρια και το 11μελες συνεργείο της φιλοξένησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), «με στόχο να προβάλλει το αδιαμφισβήτητο ατού της πόλης», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του φορέα.

   Ακόμα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, ο ΟΤΘ φιλοξένησε τον εκδότη Μ. Ποτάσνικ (Michael Potashnik) του περιοδικού για το κρασί «International Wine Review (ΙWR)» και τον αρχισυντάκτη Ντόναλντ Γουΐνκλερ (Donald Winkler), «μετά από πρόταση του τμήματος Διπλωματίας Νέας Υόρκης».

   Το «International Wine Review», που εκδίδεται ανά δίμηνο, είναι εξειδικευμένο επαγγελματικό περιοδικό, που απευθύνεται σε όλους τους δρώντες του εμπορίου οίνων στις ΗΠΑ (εισαγωγείς, διανομείς, λιανοπωλητές, σομελιέ), παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες σχετικά με σημαντικά κρασιά και περιοχές με οινοποιεία σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα δε, με τα οινοποιεία και τους οίνους, προβάλλονται από το περιοδικό και την ιστοσελίδα και οι γεωγραφικές περιοχές των οινοποιείων ως τουριστικοί προορισμοί.

   Οι εκθέσεις που δημοσιεύει το IWR επικεντρώνονται σε περιοχές και κρασιά που αποκτούν σήμερα εξέχουσα θέση στην αγορά. Πολλά από τα κρασιά που εξετάζονται από το περιοδικό είναι διαθέσιμα σε προτεινόμενους εμπόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προκειμένου να βοηθηθεί ο αναγνώστης να βρει συγκεκριμένα κρασιά, το περιοδικό παρέχει στοιχεία επικοινωνίας με τον παραγωγό ή τον εισαγωγέα. Μάλιστα, το περιοδικό έχει ξεκινήσει Ενημερωτικό Δελτίο ειδικά για τα οινοποιεία της Μακεδονίας.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα