Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, 2024
13.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ν. Κορέα: έφτιαξαν εμφιαλωμένο καφέ με το όνομα IKARIA

ΑρχικήΝέαΝ. Κορέα: έφτιαξαν εμφιαλωμένο καφέ με το όνομα IKARIA
spot_img

cibum team

Νοτιοκορεάτικη εταιρεία καφέ εκμεταλλεύτηκε την φήμη της Ικαρίας περί μακροβιότητας των κατοίκων και έδωσε το όνομα της σε έτοιμο εμφιαλωμένο καφέ. Η Ασιάτες όμως τουλάχιστον για τον Δυτικό κόσμο φημίζονται για τις κιτς συμπεριφορές επιλογές και γούστα.. Το βίντεο- Promo είναι απίστευτο. Και καλά το πρώτο κινείται σε αποδεκτά και συνηθισμένα πλαίσια με εικόνες από Ελλάδα και καφέ στη χόβολη στο δεύτερο όμως το κάψανε οι νοτιο-ασιάτες. Δεν γνωρίζουμε την Κορεατική γλώσσα μπορούμε να συμπεράνουμε όμως ότι ένας γιος γυρίζει, ως άλλος Οδυσσέας στην πατρίδα του, και συναντά τον πατέρα του ο οποίος όμως επειδή πίνει τον καφέ IKARIA είναι ποιο νέος από αυτόν… Και μετά αρχίζουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλο για το ποιος θα κρατήσει τελικά το μαγικό μπουκάλι με τον θαυματουργό καφέ. Είπαμε η Κορεατική κουλτούρα είναι πολύ μακριά από τη δική μας αλλά δεν έχουμε παρά να την απολαύσουμε…

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από ντομάτες – Έκτακτη ανακοίνωση EFSA και ECDC

Mε μία έκτακτη ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων ενημερώνουν για ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από Ιταλικές ντομάτες.

“Τρελός” επιστήμονας κατάπιε 15 χημικές ουσίες PFAS για να δει τι θα πάθει!”

Για το πόσο γρήγορα τα PFAS απεκκρίνονται από τον οργανισμό, τα ζωικά πειράματα έχουν περιορισμένη αξία γι αυτό και ο επιστήμονας από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων πήρε το θέμα πάνω του

Βαρέα μέταλλα σε μπαχαρικά: Τι έδειξαν έλεγχοι σε 64 δείγματα – Τι συμβαίνει με την σκόπιμη νοθεία με μόλυβδο

Τα πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα μπαχαρικά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία και μπορεί επίσης να αποτελούν ένδειξη δόλιας πρακτικής σύμφωνα με γερμανική έρευνα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο