Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ν. Τζανάκης: Το εμβόλιο απαραίτητη προϋπόθεση για εργασία στον τουρισμό

ΑρχικήΝέαΝ. Τζανάκης: Το εμβόλιο απαραίτητη προϋπόθεση για εργασία στον τουρισμό
spot_img

cibum team

Την αναγκαιότητα εμβολιασμού, ειδικά στον κλάδο του τουρισμού επισήμανε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής αναφερόμενος στους εργαζόμενους στον τουρισμό, εξέφρασε την εκτίμηση πως αρκετοί εξ αυτών φοβούνται ή αμελούν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους με αποτέλεσμα σημαντικό μέρος των συρροών να προέρχεται δυστυχώς από αυτούς.

- Advertisement -

«Αυτό θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μην επαναληφθεί ή να διορθωθεί τα επόμενα χρόνια με το καλό, εάν η πανδημία δεν μας αφήσει» και πρόσθεσε πως «Θα πρέπει κατά την γνώμη μου στον τουρισμό, κι οι επιχειρηματίες ιδιαιτέρως, να επιβάλλουν στο προσωπικό που θα προσλαμβάνουν, να είναι εμβολιασμένο».

«Οι επιχειρηματίες κάλλιστα με βάση το εργατικό δίκαιο μπορούν να βάλουν προϋποθέσεις στις προσλήψεις. Επομένως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό, ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεσαι σε καλές δουλειές ή όπου νομίζεις εξαιτίας του ότι δεν είσαι εμβολιασμένος».

Πηγή: skai.gr

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη στον τόνο: Προσθέτουν χρώμα για να μοιάζει με φρέσκο – Νέους κανόνες εισάγει η ΕΕ

Η ΕΕ παραδέχεται "Απάτη Τροφίμων" στον τόνο και θεσπίζει νέους κανόνες

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα