Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ν. Τζανάκης: Το εμβόλιο απαραίτητη προϋπόθεση για εργασία στον τουρισμό

ΑρχικήΝέαΝ. Τζανάκης: Το εμβόλιο απαραίτητη προϋπόθεση για εργασία στον τουρισμό
spot_img

cibum team

Την αναγκαιότητα εμβολιασμού, ειδικά στον κλάδο του τουρισμού επισήμανε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Νίκος Τζανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο καθηγητής αναφερόμενος στους εργαζόμενους στον τουρισμό, εξέφρασε την εκτίμηση πως αρκετοί εξ αυτών φοβούνται ή αμελούν να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό τους με αποτέλεσμα σημαντικό μέρος των συρροών να προέρχεται δυστυχώς από αυτούς.

«Αυτό θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μην επαναληφθεί ή να διορθωθεί τα επόμενα χρόνια με το καλό, εάν η πανδημία δεν μας αφήσει» και πρόσθεσε πως «Θα πρέπει κατά την γνώμη μου στον τουρισμό, κι οι επιχειρηματίες ιδιαιτέρως, να επιβάλλουν στο προσωπικό που θα προσλαμβάνουν, να είναι εμβολιασμένο».

«Οι επιχειρηματίες κάλλιστα με βάση το εργατικό δίκαιο μπορούν να βάλουν προϋποθέσεις στις προσλήψεις. Επομένως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό, ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεσαι σε καλές δουλειές ή όπου νομίζεις εξαιτίας του ότι δεν είσαι εμβολιασμένος».

Πηγή: skai.gr

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα