Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο προϊόν: Τραγανό σνακ τυρί από την Kellogg’s

ΑρχικήΝέαΝέο προϊόν: Τραγανό σνακ τυρί από την Kellogg's
spot_img

O κολοσσός στα δημητριακά Kellogg’s λανσάρει ψημένο τυρί Cheddar με το όνομα Cheez-It

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία η ώρα του μεσημεριανού γεύματος δεν είναι αυτή που ήταν – είναι το γεύμα που πρέπει να λάβουμε την ώρα που εργαζόμαστε και το οποίο, ξεχνάμε ή παραλείπουμε. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το Cheez-It ® Snap’d – ένα τυροκομμένο, λεπτό και τραγανό σνακ φτιαγμένο με 100% πραγματικό τυρί.

Το νέο Cheez-It Snap’d Scorchin’ Hot Cheddar περιορισμένης παραγωγής, ψήνεται με 100% πραγματικό τυρί τσένταρ και κάθε μπουκιά μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών και τυριού, προσφέροντας μια καυτερή τυρώδη γεύση που τσακίζει τη γλώσσα που φέρνει τον ενθουσιασμό στο μεσημεριανό γεύμα και ανεβάζει ακόμη και τα πιο φτωχά και θλιβερά σάντουιτς.

“Το μεσημεριανό γεύμα έχει γίνει το συνηθισμένο ή ξεχασμένο γεύμα, αλλά με το τυρί, λεπτό και τραγανό τραγανό από το Cheez-It Snap’d φέρνουμε πίσω αυτό το συναίσθημα “δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το μεσημεριανό””, δήλωσε η Erin Storm , ανώτερος υπάλληλος μάρκετινγκ, διευθυντής του Cheez-It. ” Με το ντεμπούτο του Cheez-It Snap’d Scorchin’ Hot Cheddar, ωραιοποιούμε το μεσημεριανό γεύμα και στέλνουμε τους γευστικούς κάλυκες σε μια “φλογερή, τυρώδη βόλτα” – δημιουργώντας μια απαράμιλλη μεσημεριανή εμπειρία με μια απίστευτη “κλωτσιά.”

Το Cheez-It Snap’d Scorchin’ Hot Cheddar θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα λιανικής από τον Μάιο, μόνο για αυτό το καλοκαίρι.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα