Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής

ΑρχικήΝέαΝέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής
spot_img

Σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρυζιού Ελλάδος (Ε.Δ.Ο.Ρ.ΕΛ.), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Αφού συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επίσημη αναγνώριση της οργάνωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακολούθησε εκλογική διαδικασία στην οποία αναδείχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο συμβούλιο συμμετείχαν από την πλευρά των παραγωγών οι κ.κ Κουϊμτζής Λεωνίδας, Τσιχήτας Χρήστος, Κουκουρίκης Βασίλης, Βαδαρλής Αθανάσιος και η κ. Φραγκάλα Αθανασία και από την πλευρά του Συνδέσμου Ορυζομύλων οι κ.κ  Πιστιόλας Αναστάσιος,  Αρναουτέλης  Ιωάννης, Καλαϊτζίδης Βασίλειος, Μπέγκας  Σταύρος και η κ. Κουρέα Όλγα.

Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και εξελέγησαν τα μέλη του νέου Προεδρείου το οποίο αποτελείται από :

Πρόεδρος       Κουϊμτζής Λεωνίδας

Αντιπρόεδρος Κουρέα Όλγα

Γραμματέας    Αρναουτέλης  Ιωάννης

Ταμίας            Κουκουρίκης  Βασίλης.

Να σημειωθεί, πως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην αναγνώριση της «Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελληνικού Ρυζιού» Ν.Π.Ι.Δ, ως Εθνικής.


Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο