Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής

ΑρχικήΝέαΝέος Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ρυζιού ο Λεωνίδας Κουϊμτζής
spot_img

Σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρυζιού Ελλάδος (Ε.Δ.Ο.Ρ.ΕΛ.), όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης.

Αφού συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την επίσημη αναγνώριση της οργάνωσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακολούθησε εκλογική διαδικασία στην οποία αναδείχθηκε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο συμβούλιο συμμετείχαν από την πλευρά των παραγωγών οι κ.κ Κουϊμτζής Λεωνίδας, Τσιχήτας Χρήστος, Κουκουρίκης Βασίλης, Βαδαρλής Αθανάσιος και η κ. Φραγκάλα Αθανασία και από την πλευρά του Συνδέσμου Ορυζομύλων οι κ.κ  Πιστιόλας Αναστάσιος,  Αρναουτέλης  Ιωάννης, Καλαϊτζίδης Βασίλειος, Μπέγκας  Σταύρος και η κ. Κουρέα Όλγα.

Στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και εξελέγησαν τα μέλη του νέου Προεδρείου το οποίο αποτελείται από :

Πρόεδρος       Κουϊμτζής Λεωνίδας

Αντιπρόεδρος Κουρέα Όλγα

Γραμματέας    Αρναουτέλης  Ιωάννης

Ταμίας            Κουκουρίκης  Βασίλης.

Να σημειωθεί, πως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στην αναγνώριση της «Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελληνικού Ρυζιού» Ν.Π.Ι.Δ, ως Εθνικής.


Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο