ΑρχικήΝέαΝοθευμένο ελαιόλαδο: 1.295 λίτρα κατασχέθηκαν στην Χίο - Μία σύλληψη

Νοθευμένο ελαιόλαδο: 1.295 λίτρα κατασχέθηκαν στην Χίο – Μία σύλληψη

1 λεπτά ανάγνωσης

31χρονος συνελήφθη στη Χίο για ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης.

Συνελήφθη στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας που αφορά σε κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών.

- Advertisement -

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς κατείχε και περαιτέρω θα παραλάμβανε από μεταφορική εταιρεία, συνολικά 259 δοχεία χωρητικότητας των πέντε λίτρων το καθένα, που περιείχαν έλαιο αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, στα οποία αναγραφόταν ότι πρόκειται για ελαιόλαδο προερχόμενο από άλλη περιοχή της Ελλάδας. Τα προαναφερόμενα δοχεία για τα οποία όπως διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί και τα προβλεπόμενα από το νόμο παραστατικά, κατασχέθηκαν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.

Γνωστά πατατάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ: Επιστημονική ανάλυση και αξιολόγηση κινδύνου 30 προϊόντων από διεθνείς μάρκες

Τι έδειξαν οι αναλύσεις 30 εμπορικών σνακ πατάτας για γλυκοαλκαλοειδή, κατανάλωση και πιθανό κίνδυνο για παιδιά.