ΑρχικήΝέαΟ Διαιτολόγος Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου στην ομάδα του Forky!

Ο Διαιτολόγος Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου στην ομάδα του Forky!

1 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δρ Παπαλαζάρου αναλαμβάνει τη διατροφική επιμέλεια των γευμάτων που σχεδιάζει η ομάδα των chef του Forky.

Το Forky, η ελληνική πλατφόρμα με ποιοτικό και νόστιμο φαγητό, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Δρ Αναστάσιο Παπαλαζάρου, τον γνωστό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, πτυχιούχο και διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο της διαιτολογίας.

- Advertisement -

Ο Δρ Παπαλαζάρου αναλαμβάνει τη διατροφική επιμέλεια των γευμάτων που σχεδιάζει η ομάδα των chef του Forky, ενώ μέσω του site forky.gr θα παρουσιάζει αναλυτικές διατροφικές πληροφορίες, πολύτιμα tips και συμβουλές για κάθε συνταγή, προκειμένου να μας κατευθύνει σε μία πιο συνειδητοποιημένη και σωστή επιλογή των ημερήσιων γευμάτων μας.

 Το μενού του forky προετοιμάζεται καθημερινά με φροντίδα και με επιλεγμένα & ποιοτικά υλικά. Οι συνταγές βασίζονται στη μοντέρνα ελληνική και διεθνή κουζίνα και σχεδιάζονται με γνώμονα τη γεύση και τις αρχές της υγιεινής διατροφής, προκειμένου να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία απόλαυσης.

- Advertisement -

Επισκεφθείτε το forky.gr & το forky app και απολαύστε ποιοτικό καθημερινό φαγητό που έρχεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι ή στο γραφείο σας με την επιστημονική επιμέλεια του Δρ Αναστάσιου Παπαλαζάρου!

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται μαγειρικό σκεύος λόγω ουσίας που έχει ταξινομηθεί ως πιθανώς καρκινογόνος (φωτογραφία)

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. προχώρησε στην ανάκληση κουτάλας μετά από εργαστηριακό έλεγχο που διαπίστωσε υπέρβαση του ορίου μετανάστευσης πρωτοταγών αμινών.

Νέα μεγάλη απάτη στα ψάρια της Ευρώπης: Η EFSA προειδοποιεί για χημική ουσία που τα κάνει να φαίνονται φρέσκα

Η EFSA προειδοποιεί για την παράνομη χρήση του Cafodos στα ψάρια, που μπορεί να αποκρύψει την αλλοίωση των αλιευμάτων και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών.

Μετά τα κρούσματα σαλμονέλωσης στη Λαμία: Οι “γκρίζες ζώνες” και το παράδοξο της νομοθεσίας για τη Salmonella στο κοτόπουλο – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης εξηγεί τις διαφορές στα μικροβιολογικά κριτήρια για τη Salmonella στο κοτόπουλο και το παράδοξο του Κανονισμού 2073/2005.