Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
24.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Διαιτολόγος Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου στην ομάδα του Forky!

ΑρχικήΝέαΟ Διαιτολόγος Δρ Αναστάσιος Παπαλαζάρου στην ομάδα του Forky!
spot_img

Ο Δρ Παπαλαζάρου αναλαμβάνει τη διατροφική επιμέλεια των γευμάτων που σχεδιάζει η ομάδα των chef του Forky.

Το Forky, η ελληνική πλατφόρμα με ποιοτικό και νόστιμο φαγητό, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Δρ Αναστάσιο Παπαλαζάρου, τον γνωστό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, πτυχιούχο και διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 27 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο της διαιτολογίας.

Ο Δρ Παπαλαζάρου αναλαμβάνει τη διατροφική επιμέλεια των γευμάτων που σχεδιάζει η ομάδα των chef του Forky, ενώ μέσω του site forky.gr θα παρουσιάζει αναλυτικές διατροφικές πληροφορίες, πολύτιμα tips και συμβουλές για κάθε συνταγή, προκειμένου να μας κατευθύνει σε μία πιο συνειδητοποιημένη και σωστή επιλογή των ημερήσιων γευμάτων μας.

 Το μενού του forky προετοιμάζεται καθημερινά με φροντίδα και με επιλεγμένα & ποιοτικά υλικά. Οι συνταγές βασίζονται στη μοντέρνα ελληνική και διεθνή κουζίνα και σχεδιάζονται με γνώμονα τη γεύση και τις αρχές της υγιεινής διατροφής, προκειμένου να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία απόλαυσης.

Επισκεφθείτε το forky.gr & το forky app και απολαύστε ποιοτικό καθημερινό φαγητό που έρχεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι ή στο γραφείο σας με την επιστημονική επιμέλεια του Δρ Αναστάσιου Παπαλαζάρου!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.

Παρειδωλία: Βλέπετε κι εσείς πρόσωπα στον καφέ ή στο καμένο τοστ; Δεν είστε οι μόνοι!

Πως το φαινόμενο της παρειδωλίας, βοήθησε στην επιβίωση των προγόνων μας.

ΕΕ – Πρόσθετα: Εγκρίθηκε το ξίδι ως ρυθμιστής οξύτητας – Και το όνομα αυτού Ε 267

Για πρώτη φορά το ξίδι στον ενωσιακό κατάλογο προσθέτων τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα