Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο ΕΟΔΥ για την Παγκόσμια ημέρα Υγιεινής των Χεριών

ΑρχικήΝέαΟ ΕΟΔΥ για την Παγκόσμια ημέρα Υγιεινής των Χεριών
spot_img

Παγκόσμια ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών είναι η 5η Μαΐου και ο ΕΟΔΥ συμμετέχει ενεργά, υλοποιώντας δράσεις με τις Κινητές ΟΜάδες Υγείας (ΚΟΜΥ).

Η 5η Μαΐου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια ημέρα για την Υγιεινή των Χεριών. Η Υγιεινή των Χεριών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα πρόληψης διασποράς μικροβίων και ιών στο νοσοκομειακό περιβάλλον, αλλά και στην κοινότητα.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας  Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο  προστασίας της Δημόσιας Υγείας συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής των Χεριών υλοποιώντας δράσεις με τις Κινητές ΟΜάδες Υγείας (ΚΟΜΥ). Οι παραπάνω Ομάδες θα ενημερώνουν το κοινό στις 05/05/2022 από τις 10:00 ως τις 14:00 στα κάτωθι σημεία:

  • Πλατεία του ΗΣΑΠ, Δήμος Αμαρουσίου,
  • Πλατεία Κοραή, Κέντρο Αθήνας,
  • Δρόμος των Ποιητών, Δήμος Γλυφάδας.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί με διανομή έντυπου υλικού και μέσω διαδραστικών και βιωματικών ασκήσεων και επίδειξη τεχνικών.

Ας υιοθετήσουμε την Υγιεινή των Χεριών στην καθημερινότητά μας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο