ΑρχικήΝέαΖητείται IFS Auditor από φορέα πιστοποίησης

Ζητείται IFS Auditor από φορέα πιστοποίησης

2 λεπτά ανάγνωσης

Η EUROCERT αναζητά έναν αφοσιωμένο ομαδικό παίκτη, με πάθος για τα τρόφιμα και την ασφάλεια των τροφίμων, με ικανότητα στην ανάπτυξη ομάδας και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ο ιδανικός υποψήφιος έχει άριστες επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες και επιδιώκει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες.

- Advertisement -

Στόχοι αυτού του ρόλου

  • Διατήρηση υψηλών προτύπων για τις πρακτικές ασφάλειας τροφίμων και χειρισμού της εταιρείας, αναζητώντας συνεχώς τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών και των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών
  • Είναι up to date με τις τρέχουσες τοπικές και ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές για τα πρωτόκολλα εκπαίδευσης και λειτουργίας.
  • Συντονίζει τις επιθεωρήσεις με την EUROCERT και φέρει σε πέρας επιτυχείς αξιολογήσεις επιθεώρησης τμημάτων.
  • Ανάπτυξη μόνιμων σχέσεων με τη διοίκηση και τους τοπικούς ηγέτες του κλάδου, ώστε να επιτευχθεί η συνεργασία για τις βέλτιστες πρακτικές και τα πρότυπα.

Καθημερινές και Μηνιαίες Ευθύνες

  • Συνεργασία με διευθυντές, ελεγκτές και επόπτες για την ανάπτυξη σχεδίων και προγραμμάτων υπηρεσιών εστίασης.
  • Ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης για να παρέχουν στους συναδέλφους μια πλήρη κατανόηση των σωστών διαδικασιών χειρισμού των τροφίμων
  • Διαχείριση του αποθέματος ακολουθώντας τις μεθόδους «first in, first out», εναλλάσσοντας ανάλογα με τις ανάγκες
  • Διεξαγωγή ελέγχων των πρακτικών ασφάλειας των τροφίμων με βάση τις τοπικές και ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές, προτείνοντας βελτιώσεις όπως κρίνετε κατάλληλα.

Δεξιότητες και Προσόντα

  • Ολοκληρωμένη κατανόηση των οδηγιών ασφάλειας και χειρισμού των τροφίμων
  • Άριστη εξυπηρέτηση πελατών και διαπροσωπικές δεξιότητες
  • Έντονες ηγετικές ικανότητες
  • Ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια

(Δεν γίνονται πλέον δεκτές αιτήσεις από τον φορέα)

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σκάνδαλο με μπισκότα βιομηχανικού κολοσσού που εξάγει σε δεκάδες χώρες: Εντοπίστηκε πρώτη ύλη για ζωοτροφές βοοειδών

Εταιρεία με παραγωγική δυναμικότητα 500 τόνων ημερησίως στο επίκεντρο ελέγχων για χρήση πρώτης ύλης ζωοτροφών.

Τρία δημοφιλή είδη μανιταριών στο μικροσκόπιο της ANSES – Παρενέργειες και επικίνδυνοι συνδυασμοί με φάρμακα

Η ANSES προειδοποιεί για αλλεργίες, ηπατικές βλάβες και αλληλεπιδράσεις με φάρμακα από συμπληρώματα που περιέχουν τρία δημοφιλή μανιτάρια.

Γιατί η EFSA ζητά να επανεξεταστεί ο «συντελεστής 100», η βάση των ορίων ασφάλειας εδώ και 70 χρόνια;

Η επικαιροποιημένη καθοδήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής αλλάζει τα δεδομένα για τα βρέφη και διατηρεί τα 70 κιλά για τον μέσο ενήλικα