Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work
spot_img

Σημαντική διάκριση από τους εργαζομένους του, για ακόμα μία χρονιά.

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to Work, ξεχωρίζοντας για την κουλτούρα συμπερίληψης, την εντιμότητα της Διοίκησης και το αίσθημα υπερηφάνειας που προσφέρει στους εργαζομένους του. Η σημαντική διάκριση Great Place to Work, προέκυψε από τις απαντήσεις που έδωσαν οι εργαζόμενοι του Γρηγόρη σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο αξιολογεί το εργασιακό περιβάλλον.

- Advertisement -

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εξαιρετικά και καταγράφηκαν υψηλοί δείκτες σε όλους τους τομείς. Οι εργαζόμενοι, σχεδόν καθολικά έκριναν πως χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και το φύλο τους. Επιπλέον, το 98% των εργαζομένων αξιολόγησε τη Διοίκηση ως έντιμη και ηθική στις πρακτικές που υιοθετεί, το 95% θεωρεί ότι τα κεντρικά γραφεία συνεισφέρουν στο καλό εργασιακό κλίμα, το 92% είναι υπερήφανοι που εργάζονται στο Γρηγόρη και το 91% αισθάνονται ότι κάνουν τη διαφορά!

Τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης είναι αποτέλεσμα πετυχημένων πρακτικών και δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Γρηγόρης. Πρακτικών που προάγουν τη συμπερίληψη και την κουλτούρα συνεργασίας καθώς και δράσεων που στοχεύουν στην ευημερία των εργαζομένων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα