Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS.

ΑρχικήΝέαΟλοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS.
spot_img

cibum team

 
Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS. Τα εργαστήρια ERGANAL, με μακρά παράδοση στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και βιομηχανικών υλικών συγχωνεύονται με τα εργαστήρια ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ, τα οποία έχουν δραστηριότητα για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των τροφίμων. Το ERGANAL ενσωματώνει την εμπειρία των εργαστηρίων ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ, ενισχύει την τεχνογνωσία του και επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών δοκιμών. Το προσωπικό και ο εξοπλισμός των εργαστηρίων ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ λειτουργούν πλέον στις εγκαταστάσεις της ERGANAL στον Πειραιά.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα