Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
23.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS.

ΑρχικήΝέαΟλοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS.
spot_img

cibum team

 
Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των εργαστηρίων ERGANAL και POULIMENAKOS. Τα εργαστήρια ERGANAL, με μακρά παράδοση στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και βιομηχανικών υλικών συγχωνεύονται με τα εργαστήρια ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ, τα οποία έχουν δραστηριότητα για πάνω από 50 χρόνια στον τομέα των τροφίμων. Το ERGANAL ενσωματώνει την εμπειρία των εργαστηρίων ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ, ενισχύει την τεχνογνωσία του και επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών δοκιμών. Το προσωπικό και ο εξοπλισμός των εργαστηρίων ΠΟΥΛΗΜΕΝΑΚΟΣ λειτουργούν πλέον στις εγκαταστάσεις της ERGANAL στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο