Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οργανοληπτικές Δοκιμές-Sensory Testing από τα εργαστήρια QACSFOOD

ΑρχικήΝέαΟργανοληπτικές Δοκιμές-Sensory Testing από τα εργαστήρια QACSFOOD
spot_img

Έμπειρη ομάδα εκπαιδευμένων αξιολογητών, δοκιμάζει τα προϊόντα στις ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες και με απόλυτη αμεροληψία.

Μέσω της οργανοληπτικής αξιολόγησης (Sensory) μπορώ…

· να μειώσω το κόστος παραγωγής;

· να υποστηρίξω το marketing του προϊόντος;

· να ενισχύσω την εξαγωγική μου δραστηριότητα;

· να ελέγξω τους προμηθευτές μου και να διερευνήσω παράπονα πελατών;

Στο Sensory Lab της QACSFOOD σας δίνουμε τη δυνατότητα.

Τι είναι το sensory;

Eίναι η επιστήμη που ασχολείται με την αξιολόγηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων ενός προϊόντος μέσω των ανθρώπινων αισθήσεων (όραση, οσμή, γεύση, αφή, ακοή).

Πως μπορώ να αξιοποιήσω το Sensory?

Η οργανοληπτική αξιολόγηση αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ Food Science και Marketing. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό της μεθοδολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, αυξάνεται σημαντικά η πιθανότητα επιτυχίας του προϊόντος στην αγορά.

Ενδεικτικές εφαρμογές:

· Διερεύνηση προτιμήσεων καταναλωτικού κοινού ανά ηλικιακή ομάδα, έρευνα αγοράς για τυχόν κενά

· Υποστήριξη ισχυρισμών στη διαφήμιση

· Συγκριτική αξιολόγηση με ανταγωνιστικά προϊόντα (benchmarking)

· Ποιοτικός έλεγχος

· Αλλαγές σύνθεσης / α’ υλών / προμηθευτών

· Εκτίμηση χρόνου ζωής (shelf-life)

Οι Δυνατότητές μας:

Η έμπειρη ομάδα εκπαιδευμένων αξιολογητών μας, δοκιμάζει τα προϊόντα στις ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις μας, κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες και με απόλυτη αμεροληψία.

Μέσω του εξειδικευμένου λογισμικού που διαθέτουμε, ο χρόνος συλλογής και ανάλυσης όγκου δεδομένων μειώνεται σημαντικά.

Διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία για να εφαρμόσουμε την κατάλληλη μεθοδολογία οργανοληπτικής αξιολόγησης και μέσω στατιστικής ανάλυσης να παρέχουμε τεκμηριωμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

! Extra bonus, ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων ενός πάνελ καταναλωτών, που συνήθως απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν το βαθμός αρέσκειας, με τα δεδομένα από τους expert panelists, για εν τω βάθει αξιολόγηση.

Τα εργαστήρια QACSFOOD έχουν διαπίστευση κατά ISO 17025, στην οργανοληπτική αξιολόγηση τροφίμων κατά τη διάρκεια ζωής τους, καθώς και στην οργανοληπτική ελαιολάδου και υλικών συσκευασίας για επαφή με τρόφιμα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@qacslab.com ή στο 210-4171597 για να συζητήσουμε πώς οι υπηρεσίες μας στο Sensory μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο