Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Όταν οι διάσημοι είναι οι χειρότεροι πελάτες

ΑρχικήΟικιακάLIFEΕστίαση: Όταν οι διάσημοι είναι οι χειρότεροι πελάτες
spot_img

Ποιοι διάσημοι είναι “εφιαλτικοί” πελάτες σε εστιατόρια;

Οι διάσημες προσωπικότητες μπορεί να είναι αγαπητές στο κοινό για το έργο τους, αλλά σίγουρα όχι πάντα για τη συμπεριφορά τους, ειδικά όταν βγαίνουν να διασκεδάσουν και να γευματίσουν σε κάποιο εστιατόριο. Ακολουθούν μερικά τρανταχτά παραδείγματα αρκετά αγενών σελέμπριτι σε εστιατόρια.

Meghan Markle

Η σταρ του Hollywood, Meghan Markle δεν μπορούσε να περιμένει για ένα τραπέζι στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Le Coucou της Νέας Υόρκης το 2017. Σύμφωνα με τον μετρ του εστιατορίου Michael Cecchi-Azzolina, ο οποίος αναφέρει το περιστατικό στην The Post, εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Harry στο εστιατόριο 20 λεπτά πριν την κράτησή και ζήτησε ένα ιδιωτικό τραπέζι, ενώ το εστιατόριο δεν μπορούσε τότε να τους το παρέχει.  Πρότεινε ένα γωνιακό τραπέζι και η γυναίκα τελικά συμφώνησε.

Εικόνα της Meghan Markle

Επιπλέον, αφού o μετρ τους καλωσόρισε για να πιούν ένα ποτό στο μπαρ, η Markle επικαλέστηκε το γεγονός πως βγαίνει με μέλος της βασιλικής οικογένειας και πως επρόκειτο να γίνει δούκισσα, ζητώντας να περιμένουν σε ιδιωτικό χώρο.  

James Corden

O αμφιλεγόμενος κωμικός και παρουσιαστής, James Corden, έχει επίσης δεχθεί πυρά για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε εστιατόριο.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Balthazar, Keith McNally σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την «υβριστική» προς το πρόσωπο του εστιατορίου συμπεριφορά του Corden. Ισχυρίστηκε πως κακομεταχειρίστηκε το προσωπικό. Επιπλέον, αφού ο Corden βρήκε μια τρίχα στο πιάτο του, απείλησε πως θα έγραφε κακή κριτική στο Yelp, συνιστώντας το εστιατόριο να του κεράσει τα ποτά.

Eικόνα του κωμικού James Corden.

Σε μια ξεχωριστή περίπτωση ο McNally δήλωσε πως ο Corden  φώναξε σε έναν υπάλληλο, λέγοντας: «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω την ομελέτα μόνος μου» αφού η γυναίκα του παραπονέθηκε ότι το ασπράδι είχε μπει στην ομελέτα της που περιέχει μόνο κρόκο. Ο Corden ζήτησε συγγνώμη από τον McNally, ενώ σε συνέντευξή του στους The New York Times ανέφερε πως θεώρησε τον εαυτό του υπερβολικό.

Naomi Campbell

Το να εμφανιστεί ένας διάσημος απροειδοποίητα, να ζητήσει τραπέζι και μετά να στείλει πίσω φαγητό είναι μια άλλη διαβόητη συμπεριφορά. Το σούπερ μοντέλο, Naomi Campbell, φέρεται να έκανε ακριβώς αυτό, όταν σύχναζε στο Raoul’s στο Soho. Σύμφωνα με μέλος του προσωπικού, ερχόταν στο εστιατόριο απόλυτα αγενής  και παραπονιόταν για το φαγητό της σχεδόν κάθε φορά ως θαμώνας εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν έβγαινε με τον μπασίστα των U2 Adam Clayton.

Εικόνα της Naomi Campbell σε πασαρέλα.

Anna Wintour

H εκδότρια της Vogue, Anna Wintour, ήταν απολύτως φρικτή. Ο μετρ εστιατορίου που ήταν θαμώνας η Wintour αναφέρει πως έμπαινε πάντα χωρίς κράτηση και ζητούσε το φαγητό της να σερβίρεται αμέσως. Κοιτούσε τους σερβιτόρους και τα πιάτα λες και έβλεπε «αρουραίο», σχολιάζει. Όταν παρήγγελνε μπριζόλα, πάντα την έστελνε πίσω να ξαναψηθεί. Μάλιστα, απαιτούσε να έχει το δικό της, προσωπικό σερβιτόρο!

Εικόνα της Anna Wintour.

Ο μετρ Michael Cecchi Azzolina θυμάται τους μεγαλύτερους εφιάλτες διασημοτήτων δουλεύοντας σε εστιατόρια στο προσεχές βιβλίο του, «Your Table Is Ready», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ποιος ξέρει πόσες ακόμα ιστορίες μπορεί να διαβάσει κανείς εκεί!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα