Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το νέο βιβλίο για την Υγειονομική Νομοθεσία στην εστίαση

ΑρχικήΝέαΤο νέο βιβλίο για την Υγειονομική Νομοθεσία στην εστίαση
spot_img

Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Παρουσίαση βιβλίου στο Books Plus.

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το βιβλιοπωλείο Books plus σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος των συγγραφέων Αντώνη Παπαδάκη, Ζήσιμου Λυκούδη και Μαριάννας-Φωτεινής Δαφνή, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 18:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βραβεία FEA 2024: Δείτε τους νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών

Το Video της τελετής απονομής των Βραβείων FEA 2024 και όλοι οι νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών.

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο