Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το νέο βιβλίο για την Υγειονομική Νομοθεσία στην εστίαση

ΑρχικήΝέαΤο νέο βιβλίο για την Υγειονομική Νομοθεσία στην εστίαση
spot_img

Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Παρουσίαση βιβλίου στο Books Plus.

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος και το βιβλιοπωλείο Books plus σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος των συγγραφέων Αντώνη Παπαδάκη, Ζήσιμου Λυκούδη και Μαριάννας-Φωτεινής Δαφνή, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 18:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο