Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση για VEGAN προϊόντα από το BRC

ΑρχικήΝέαΠιστοποίηση για VEGAN προϊόντα από το BRC
spot_img
brc plant based logo

cibum team

Νέο σήμα και νέο πρότυπο από το BRC. Μιλάμε για το Plant Based food standard. Μια σήμανση που θα εξυπηρετούσε τέλεια την επισήμανση και επικοινωνία των χορτοφαγικών και vegan προϊόντων! Οι φορείς πιστοποίησης προετοιμάζονται για να παρέχουν την εν λόγω υπηρεσία.

Η δημοτικότητα των φυτικών τροφίμων αυξάνεται δυναμικά και αντανακλά μια αυξανόμενη αίσθηση ανησυχίας μεταξύ ορισμένων καταναλωτών σχετικά με τον αντίκτυπο που έχουν οι σύγχρονες βιομηχανικές μέθοδοι καλλιέργειας στο περιβάλλον και στις πρακτικές καλής διαβίωσης των ζώων, καθώς και τον αντίκτυπο μιας κυρίως διατροφής με βάση το κρέας για την υγεία μας. Η νέα Λευκή Βίβλος του BRC για plant based προιόντα, διερευνά αυτά τα στοιχεία, παρέχοντας εξηγήσεις και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα κίνητρα των καταναλωτών. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να διατηρήσουν έναν τρόπο ζωής που θεωρούν ότι είναι ευεργετικοί για τον πλανήτη και την υγεία τους, η χορτοφαγία ή ο βιγκανισμός ή ο πειραματισμός με οποιοδήποτε από αυτά είναι, για πολλούς, μια ελκυστική επιλογή, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Αρκετές επιχειρήσεις φωνάζουν ΠΑΡΟΝ και είναι εδώ για να το αλλάξουν αυτό.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος για την εγκυρότητά του BRC εξέδωσε το πρώτο πιστοποιήσιμο πρότυπο για plant based food products.  

brc plant based standard

See official BRC Plant based food products standard presentation video

Το νέο σήμα και νεά πιστοποίηση του BRC, μπορεί να είναι η λύση για την επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας εμπορίας αυθεντικών και αξιόπιστων προϊόντων με φυτική βάση.

Διαβάστε περισσότερα, πατώντας ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα