Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση για VEGAN προϊόντα από το BRC

ΑρχικήΝέαΠιστοποίηση για VEGAN προϊόντα από το BRC
spot_img
brc plant based logo

cibum team

Νέο σήμα και νέο πρότυπο από το BRC. Μιλάμε για το Plant Based food standard. Μια σήμανση που θα εξυπηρετούσε τέλεια την επισήμανση και επικοινωνία των χορτοφαγικών και vegan προϊόντων! Οι φορείς πιστοποίησης προετοιμάζονται για να παρέχουν την εν λόγω υπηρεσία.

Η δημοτικότητα των φυτικών τροφίμων αυξάνεται δυναμικά και αντανακλά μια αυξανόμενη αίσθηση ανησυχίας μεταξύ ορισμένων καταναλωτών σχετικά με τον αντίκτυπο που έχουν οι σύγχρονες βιομηχανικές μέθοδοι καλλιέργειας στο περιβάλλον και στις πρακτικές καλής διαβίωσης των ζώων, καθώς και τον αντίκτυπο μιας κυρίως διατροφής με βάση το κρέας για την υγεία μας. Η νέα Λευκή Βίβλος του BRC για plant based προιόντα, διερευνά αυτά τα στοιχεία, παρέχοντας εξηγήσεις και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα κίνητρα των καταναλωτών. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να διατηρήσουν έναν τρόπο ζωής που θεωρούν ότι είναι ευεργετικοί για τον πλανήτη και την υγεία τους, η χορτοφαγία ή ο βιγκανισμός ή ο πειραματισμός με οποιοδήποτε από αυτά είναι, για πολλούς, μια ελκυστική επιλογή, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Αρκετές επιχειρήσεις φωνάζουν ΠΑΡΟΝ και είναι εδώ για να το αλλάξουν αυτό.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος για την εγκυρότητά του BRC εξέδωσε το πρώτο πιστοποιήσιμο πρότυπο για plant based food products.  

brc plant based standard

See official BRC Plant based food products standard presentation video

Το νέο σήμα και νεά πιστοποίηση του BRC, μπορεί να είναι η λύση για την επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών. Είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας εμπορίας αυθεντικών και αξιόπιστων προϊόντων με φυτική βάση.

Διαβάστε περισσότερα, πατώντας ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα