Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, 2024
13.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζυθοποιοί: Βραβεία όχι για την καλύτερη μπύρα αλλά για το καλύτερο… τατού!

ΑρχικήΝέαΖυθοποιοί: Βραβεία όχι για την καλύτερη μπύρα αλλά για το καλύτερο... τατού!
spot_img

Τα βραβεία Craft Beer Marketing Awards (CBMAS) ανακοίνωσαν μια νέα κατηγορία βραβείων που απονέμεται στον ζυθοποιό με το καλύτερο τατουάζ που σχετίζεται με την μπύρα.

Η τέχνη του τατουάζ υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και σήμερα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους ανθρώπους όλων των ηλικιών παγκοσμίως. Δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν τατουάζ με ό τι σχέδιο μπορεί να βάλει κανείς με το νου του. Μάλιστα, στη βιομηχανία αλκοόλ τα στερεότυπα για τα τατουάζ φαίνεται να έχουν σπάσει, καθώς ουκ ολίγοι εργαζόμενοι φέρουν τατουάζ στο σώμα τους.

Στο πνεύμα της ένδειξης αγάπης και αποδοχής για τα τατουάζ, τα βραβεία Craft Beer Marketing Awards για craft μπύρες (CBMAS) ανακοίνωσαν μια νέα κατηγορία βραβείων που απονέμεται στον ζυθοποιό με το καλύτερο τατουάζ που σχετίζεται με την μπύρα και τη ζυθοποιία.

Η απόφαση να γίνει η νέα κατηγορία ήταν αποτέλεσμα της δημοτικότητας των τατουάζ στη βιομηχανία. Ο Jim McCune, συνιδρυτής των βραβείων CBMAS, είπε ότι τα τατουάζ και η craft μπύρα ήταν σχεδόν ταυτόσημα μεταξύ τους, αναφέρει το The Drinks Business.

Όλα τα έσοδα της νέας του κατηγορίας «Καλύτερα τατουάζ που σχετίζονται με μπύρα / ζυθοποιία» θα δοθούν στο The Michael James Jackson Foundation (MJF), έναν οργανισμό που δίνει υποτροφίες σε μαύρους, ιθαγενείς και έγχρωμους της ζυθοποιίας και κάνει πράξεις για ένα πιο δίκαιο και ισότιμο για αυτούς μέλλον.

Τα βραβεία Craft Beer Marketing Awards είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2020. Περιλαμβάνουν κατηγορίες που αφορούν τόσο το μάρκετινγκ μπύρας όσο και τα άτομα πίσω από αυτά. Το 2022 σημειώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών από όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι νικητές, αναφέρεται στην ιστοσελίδα των βραβείων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλήθειες και ψέματα: Πόσο παχαίνει το αλάτι;

Πόσες θερμίδες έχει το αλάτι και ο "απροσδόκητος" τρόπος που οδηγεί σε αύξηση του βάρους, χωρίς να ληφθεί υπόψη η κατακράτηση υγρών.

Τι γίνεται με το φουα γκρα; Ποιοι το πολεμούν και ποιοι το υποστηρίζουν

Η νόστιμη αλλά αμφιλεγόμενη λιχουδιά συνεχίζει να απασχολεί το παγκόσμιο γαστρονομικό σκηνικό.

EUDR: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα για την εγγραφή των υπόχρεων επιχειρήσεων για βοοειδή, κακάο, καφέ, ελαιοφοίνικα, σόγια καουτσούκ και ξυλεία

Η ΕΕ παρέχει κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής στο πληροφοριακό σύστημα «Deforestation Due Diligence Registry».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο