Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προηγμένη εκπαίδευση διαχείρισης αλλεργιογόνων για τις επιχειρήσεις

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΠροηγμένη εκπαίδευση διαχείρισης αλλεργιογόνων για τις επιχειρήσεις
spot_img

Advanced Online πρόγραμμα εκπαίδευσης για αλλεργιογόνα που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τα αλλεργιογόνα – Ελεύθερη πρόσβαση.

Επειδή η μη συμμόρφωση με τη διαχείριση των αλλεργιογόνων μπορεί να έχει σοβαρές και μερικές φορές θανατηφόρες συνέπειες, η αρχή ασφάλειας τροφίμων της Σκωτίας, Food Standards Scotland (FSS) έχει ξεκινήσει ένα δίωρο Online πρόγραμμα εκπαίδευσης για αλλεργιογόνα για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τα αλλεργιογόνα.

Διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου FSS , το δωρεάν εργαλείο, στοχεύει να δώσει στις επιχειρήσεις και το προσωπικό τους καλύτερη κατανόηση των τροφικών αλλεργιογόνων. Θα βοηθήσει επίσης τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις νομικές απαιτήσεις για την παροχή πληροφοριών συστατικών και αλλεργιογόνων στους καταναλωτές.

Η «διαδραστική και εύπεπτη» εκπαίδευση FSS μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου δύο ώρες. Οι ενότητες περιλαμβάνουν επεξηγήσεις για τις τροφικές αλλεργίες, κανόνες και κανονισμούς, παρέχοντας πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα, διαχείριση αλλεργιογόνων και την ευθύνη σας ως επιχείρηση τροφίμων. Ασχολούνται με μια σειρά θεμάτων, όπως το πώς είναι να ζεις με μια τροφική αλλεργία, τους νόμους για την επισήμανση των τροφίμων στη Σκωτία και τις πιθανές συνέπειες όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Ένα επικυρωμένο Πιστοποιητικό Επίτευξης από το FSS θα δοθεί σε όλους τους χρήστες που θα επιτύχουν βαθμολογία επιτυχίας 80% ή υψηλότερη στην τελική δοκιμή, η οποία μπορεί να προστεθεί στα αρχεία εκπαίδευσης τους.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα