Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
31.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση “Summer Fancy Food Show” της Ν. Υόρκης

ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΠροϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση “Summer Fancy Food Show” της Ν. Υόρκης
spot_img

Προβολή της τοπικής παραγωγής σε μεγάλες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food Show 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη(23- 25/6) συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υλοποιώντας τον σχεδιασμό για την προβολή της τοπικής παραγωγής σε μεγάλες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού. Η συγκεκριμένη έκθεση θεωρείται σημαντικό εκθεσιακό γεγονός στις Ηνωμένες Πολιτείες στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και φέτος συγκέντρωσε πάνω από 2.400 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας το τριήμερο αυτό παρουσίασαν τα υψηλής ποιότητας και μοναδικά προϊόντα τους σε ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, που δραστηριοποιούνται από τη λιανική πώληση και το χονδρεμπόριο, μέχρι τις υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και τη βιομηχανία τροφίμων. Οι συμμετέχοντες στην επιχειρηματική αποστολή με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νικ. Λυσσαρίδη, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με ισχυρούς επιχειρηματίες στον χώρο των εισαγωγών ελληνικών προϊόντων, στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με δράσεις όπως αυτή, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις για την αύξηση των εξαγωγών, την δημιουργία εξαγωγικής κουλτούρας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις όπως η Summer Fancy Food Show αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Περιφέρειας για την ανάδειξη της ποιότητας και της ποικιλίας των τοπικών προϊόντων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι φονικές πίτσες: Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες εναντίον της Nestle France για τον θάνατο δύο παιδιών

Η γαλλική θυγατρική εταιρεία της Nestle κατηγορείται σε μια υπόθεση με μολυσμένες πίτσες που οδήγησαν στον θάνατο δύο παιδιών, και σε σοβαρές ασθένειες άλλους 57 ανθρώπους.

Εμφιαλωμένο νερό: Οι κίνδυνοι από την έκθεση στον ήλιο – Νέα επιστημονική μελέτη

Ηλιακό φως και πλαστικό: Ο επικίνδυνος συνδυασμός για την ασφάλεια του εμφιαλωμένου νερού.

Μία “απαράδεκτη απορία”: Ενιαίος ή Σχεδόν Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων; Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Βιολόγος – Μικροβιολόγος τροφίμων και εργαζόμενος στον ΕΦΕΤ Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης σε άρθρο του στο cibum επιβεβαιώνει πως η πολιτεία δεν έχει (δυστυχώς) κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος της υποστελέχωσης του ΕΦΕΤ και των επικαλυπτόμενων αρμοδιοτήτων, οι συνέπειες των οποίων μπορεί να είναι τραγικές σε διάφορα επίπεδα.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα