Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο από την Περιφέρεια Αττικής σε κυλικείο πλοίου και σε εστιατόριο στην Αίγινα

ΑρχικήΝέαΠρόστιμο από την Περιφέρεια Αττικής σε κυλικείο πλοίου και σε εστιατόριο στην Αίγινα
spot_img

Για παράτυπους τιμοκαταλόγους.

Από ελεγκτές της Διεύθυνσης Ανάπτυξης των Π.Ε. Πειραιά & Νήσων επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στο κυλικείο «skybar» του πλοίου «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» που συνδέει τη Σουβάλα – το Βορινό λιμένα Αίγινας – με τον Πειραιά. Ο λόγος ήταν πως ότι στον τιμοκατάλογο δεν αναγραφόταν το πωλούμενο είδος «σοκολάτα με νιφάδες βρώμης ΒΙΟΛΑΝΤΑ», κατά παράβαση του άρθρου 70§4Δ των Κανόνων ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ., (ΦΕΚ 2983/Β΄/30-08-2017).

Επίσης πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε στο εστιατόριο «SOLE MARE» στη Σουβάλα, γιατί όπως διαπιστώθηκε ότι στον τιμοκατάλογο δεν αναγραφόταν η ένδειξη «κατεψυγμένο» για το είδος «πίτσα σπέσιαλ», κατά παράβαση του άρθρου 71§3Β των Κανόνων ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ

 Πρόστιμο σε εστιατόριο στην Αθήνα για έλλειψη POS

Με την υπ’αρ.4690/16-8-2023 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, επεβλήθη πρόστιμο 1.500  €, στην επιχείρηση «SOPIO PKHAKADZE ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ»  στην Αθήνα επειδή, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους της ανωτέρω Υπηρεσίας  διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σε λειτουργία μηχάνημα POS  για την αποδοχή πληρωμών με κάρτα, κατά παράβαση του άρθρου 65 παρ.1 του Ν.4446/16 και του άρθρου 1 παρ.1  της προαναφερόμενης υπ’αρ. 45231/17  Κ.Υ.Α.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα