Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
9.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

ΑρχικήΝέαΣ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!
spot_img

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Η κουφετοποιία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ καταφέρνει εδώ και 70 χρόνια να παραμένει πιστή στην παράδοση αλλά και να την εξελίσσει και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ο δρόμος που άνοιξε ο παππούς Νικόλας Χατζηγιαννάκης και που έχει οδηγήσει την εταιρεία σε κορυφαίες πωλήσεις αλλά και σε εξαγωγές σε πολλές χώρες του εξωτερικού, είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά και με πολύ δουλειά σε συνδυασμό με πίστη στην ελληνική παράδοση. Δικαίως λοιπόν η εταιρεία κέρδισε χρυσό βραβείο στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION στα Food Experts’ Awards 2023.

Η Διευθύντρια Εργοστασίου της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη
παραλαμβάνει το Χρυσό FEA στο πλαίσιο της DETROP Helexpo.

Η Διευθύντρια εργοστασίου Σταματίνα Δανιγγέλη, μίλησε στο Cibum για το σημαντικό αυτό βραβείο, για τα κίνητρα διεκδίκησης ενός FEA αλλά και για το όραμα της εταιρείας. Όπως τόνισε η κ. Δανιγγέλη «Το κίνητρο για τη διεκδίκηση ενός FEA και συγκεκριμένα το LOYALTY TO TRADITION, ήταν η πίστη μας στη παράδοση, την οποία πρεσβεύει η εταιρία. Η παράδοση συνδυασμένη άρρηκτα με τη ποιότητα και τις προσπάθειες ανάδειξής της και συγκεκριμένα μέσω του πιο παραδοσιακού κουφέτου με ασήμι ήταν οι λόγοι που μας έδωσαν το έναυσμα να λάβουμε μέρος στη φετινή διοργάνωση των FEA».

Η Σταματίνα Δανιγγέλη παρευρέθηκε στην τελετή βράβευσης των FEA στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης DETROP Helexpo μαζί με τον Υπεύθυνο παραγωγής Αλέξανδρο Χατζηγιαννάκη, και έκανε λόγο για τη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού θεσμού στο κλάδο των τροφίμων. «Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε άλλωστε καθώς για όλους εμάς στη κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, η βράβευση αυτή αποτελεί μία σημαντική διάκριση και αναγνωρισιμότητα του ποιοι είμαστε και τι παράγουμε».

Συνέντευξη της Σ. Δανιγγέλη και του Υπεύθυνου Παραγωγής της κουφετοποίας,
Α. Χατζηγιαννάκη στη Δημοσιογράφο του Cibum Δέσποινα Χάρου κατά τη διάρκεια
της βραδιάς απονομής των FEA 2023.

Η εταιρεία Χατζηγιαννάκη παράγει 1230(!) Κωδικούς και γι αυτό είναι οι πρώτη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών και όχι μόνο, για γάμους, βαφτίσεις και διακόσμηση. «Η εταιρεία μας δίνει έμφαση στην εξέλιξη της κλασσικής παραδοσιακής κουφετοποίησης με στόχο τη παραγωγή νέων προϊόντων και στην βελτιστοποίηση των υφιστάμενων», λέει η διευθύντρια εργοστασίου της κουφετοποιίας αλλά στέκεται ιδιαίτερα στα ασημένια κουφέτα, που από διακόσμηση για μνημόσυνα έχει γίνει must σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στο εξωτερικό.

«Η χρήση των ασημένιων κουφέτων στην ελληνική αγορά παραδοσιακά ήταν επικεντρωμένη στη διακόσμηση των δίσκων σε μνημόσυνα, μία παράδοση πολύ σταθερή που διατηρείται μέχρι σήμερα. Το 2010 όμως, η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε να προωθήσει τα προϊόντα αυτά στο εξωτερικό και η απήχηση τους ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Πελάτες σε χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη διακίνηση τους στην αγορά των διακοσμητικών» λέει η Σταματίνα Δαβιγγέλη και προσθέτει πως η αγορά της διακόσμησης είναι μία νέα αγορά για την εταιρία, που αγκάλιασε τα προϊόντα αυτά (επικαλυμμένα είτε με ασήμι είτε χρωματισμένο ασήμι) και τα εγκαθίδρυσε ως προϊόντα υψηλής ποιότητας με μοναδική εμφάνιση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η μέθοδος χρωματισμού πραγματικού ασημιού εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 από το τμήμα R&D της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη και είναι μέθοδος που ανέπτυξε πλήρως η εταιρία καθώς δεν υπάρχει σχετική βιβλιογραφία…

H Σταματίνα Δανιγγέλη με τους ιδρυτές του cibum, Ελένη Τσαγκά και Νίκο Γδοντέλη στο κοκτέιλ που ακολούθησε την απονομή FEA 2023.

Όραμα της κουφετοποιίας είναι να συνεχίσει τη δυναμική της πορεία για ανάπτυξη με γνώμονα πάντα τη ποιότητα των προϊόντων της ενισχύοντας το brand της στις αγορές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. «Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και την συνεχή ανανέωση της τεχνικής μας, στόχος μας είναι να δημιουργούμε κουφέτα και σοκολατάκια που γλυκαίνουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής των πελατών μας» τονίζει η Σταματίνα Δανιγγέλη.

Λίγα λόγια για την Κουφετοποία Χατζηγιαννάκη

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε., βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων από το 1950, προσφέρει κουφέτα κορυφαίας ποιότητας τα οποία ξεχωρίζουν για την αναλλοίωτη λευκότητα, τη λεπτή επικάλυψη ζάχαρης, το ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, την πραγματική σοκολάτα (χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά).
Βασική αρχή της εταιρίας στην οποία είναι αφοσιωμένη, είναι η ποιότητα εντοπισμένη στις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και εναρμονίζοντας παραδοσιακές και καινοτόμες μεθόδους.
Το σημαντικότερο κομμάτι είναι οι άνθρωποί της!
Καταρτισμένοι, απόλυτα εξειδικευμένοι, δημιουργούν με το ταλέντο και τη φαντασία τους προϊόντα μοναδικής αισθητικής τα οποία διανέμονται μέσω δικτύου επιλεγμένων συνεργατών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι νικητές των βραβείων Food Expert’s Awards 2023 στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλά νέα! Στις κορυφαίες θέσεις η Ελλάδα στην υγιεινή των χεριών κατά την προετοιμασία τροφίμων – Του Δ. Μίχου

Οδηγίες υγιεινής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές.

Προσοχή: Και άλλη δημοφιλής και δυνητικά επικίνδυνη σοκολάτα κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ειδοποίηση RASFF σε 9 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για επικίνδυνη σοκολάτα.

Προσοχή: Ειδοποίηση από την mattilsynet για επικίνδυνο τσάι για έγκυες και όσες θέλουν να κάνουν παιδί

Στην Ελλάδα διαφημίζεται ως χαλαρωτικό και ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα