Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
28.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σεμινάριο CRISIS MANAGEMENT από την TÜV HELLAS

ΑρχικήΝέαΣεμινάριο CRISIS MANAGEMENT από την TÜV HELLAS
spot_img

cibum team

Στις 11-12 Μαρτίου η TÜV HELLAS διοργανώνει νέο σεμινάριο στο πλαίσιο της προσπάθειας για κατανόηση των εννοιών του CRISIS MANAGEMENT, ώστε επιχειρηματίες, στελέχη και σύμβουλοι επιχειρήσεων, να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα είδη των εταιρικών κρίσεων, τα επίπεδα τους, καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν τόσο σε επίπεδο χειρισμού των κρίσεων, όσο και σε επίπεδο υλοποίησης της αναγκαίας επικοινωνιακής στρατηγικής.

Μέθοδοι και πρακτικές ώστε οι κρίσεις να επηρεάσουν στον μικρότερο δυνατό βαθμό την λειτουργία, αλλά και την φήμη των εταιρειών

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Έκλεισε επ’ αόριστον το εργοστάσιο αλλαντικών που ευθύνεται για 9 θανάτους από τροφική δηλητηρίαση

Η Boar's Head κλείνει το εργοστάσιο αλλαντικών στη Βιρτζίνια μετά από θανατηφόρο ξέσπασμα τροφικής δηλητηρίασης.

Πατατάκια – γαριδάκια: Μήπως είναι ανηδονικοί όσοι τρελαίνονται για ανθυγιεινά σνακ;

Η επίδραση των ανηδονικών χαρακτηριστικών στην κατανάλωση σνακ.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ

Οι μισοί στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο