Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ: Φωτιά στο εργοστάσιο στην Εύβοια

ΑρχικήΝέαΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ: Φωτιά στο εργοστάσιο στην Εύβοια
spot_img

Παράγει μαργαρίνες, φυτικά λίπη, σπορέλαια, μαγειρικά λίπη, ελαιόλαδα και φυτική σαντιγί

Φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ στο Εργοστάσιο ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ στην περιοχή Καστέλα Ψαχνών Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε χώρο αποθήκευσης πέλετ περίπου 400 τμ.

Στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα που προσπαθούσαν μέχρι τα ξημερώματα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η Σόγια Ελλάς ιδρύθηκε το 1976 και έκτοτε, διέγραψε μια συνεχή ανοδική πορεία και καθιερώθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στο χώρο των τροφίμων και των αγροτικών πρώτων υλών. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη σε κύκλο εργασιών αλλά και εύρος δραστηριοτήτων στη Βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα, στην 25ετή και πλέον πορεία της έχει μια απολύτως καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία που περιλαμβάνει επαγγελματικές μαργαρίνες, φυτικά λίπη, σπορέλαια, μαγειρικά λίπη, ελαιόλαδα και φυτική σαντυγί. Ο τζίρος της εταιρείας κατά την ετήσια χρήση 2020/2021, έφτασε στα 284,3 εκατ. ευρώέ ναντι 262 εκατ. την περίοδο 2019/2020

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο